Sporty uke

Hei alle sammen!

Så langt har denne uken vært veldig sporty! I går var vi i Risør på pinsevandring. Faren til Audun og resten av Historielaget arrangerer en årlig tur og i år var det nesten 300 stk med! Det var et veldig flott arrangement, men veldig få "ungdommer" med! Jeg trodde turen var på 7 km men den var over 10 km, så vi fikk gått i fra oss etter den lange flyturen på søndag. Senere i går var vi ute å spiste på Kastloss i Risør sammen med svigers. Det var nydelig pepperbiff både jeg og Audun spiste, men nå er det nok på resturant besøk! I dag og resten av uken skal vi spise hjemme og være sunne!

Ellers har vi i dag stått opp til sommer og da hev vi oss i bilen og gikk en liten tur på Hove. Det er så nydelig der! Anbefaler alle å ta turen om dere er innom Arendal en dag. Vi bor 5 minutter i fra så vi er så heldig! Vet ikke om dette er lovlig, men vi tok med oss noen fine og skinnende steiner hjem! Æhh, håper ikke purken står på døren for å hente de senere i dag.

Jeg fikk også en STOOOR pakke i posten i dag fra eleven.no med masse skjønnhetsprodukter. Føler meg så heldig i dag :-) Kommer innlegg om det til uken!

Senere i dag skal vi på treningsstudio, over en uke siden sist! Men heldigvis har vi svømt og gått mye i Egypt. Nå venter utpakking (jeg HATER det), mye kjekkere å pakke til reise altså! Så må jeg vaske klær, jævlig kjedelig!

Hva skal dere i dag?

Følg meg på Facebook HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer