Sporty fo life

I dag startet vi dagen med en kjempe lang og deilig treningsøkt borte på senteret. Vi hadde hele rommet til oss selv - bortsett fra han som gjorde rent der.. Sykt deilig å komme i slike tider hvor alle er på jobb eller skole. Boltret oss skikkelig. For min del startet økten på møllen. Jeg løp intervaller i en halvtimen men siste 2 minuttene måtte jeg gå av.. Jeg ble så dårlig, kvalm og svimmel. Måtte sitte meg ned for jeg var redd jeg skulle besvime. Hadde kanskje en litt hard treningsøkt i forhold til hvor mye jeg hadde spist før vi kom dit.

Denne øvelsen gjorde vi fem ganger i dag. Utrolig morsom og annerledes øvelse, men hard som faen... Jeg har sånn sideflesk jeg gjerne skulle hatt bort og med denne øvelsen kjenner jeg det skikkelig i armene og på sidene.
Håper jeg en dag kan gjøre dette uten strikken og hjelp fra Audun.. Det fantes en gang en apekatt i meg som ikke hadde noen problemer med å heise meg eller komme meg over rekkverk med bare armene... Må finne den igjen!

Nå har vi spist rester fra svigermors lapskaus og hatt en varm og deilig dusj. Kvelden skal brukes på litt blogg og resten tilbringes foran tven med bonderomantikken. Vi har jo ikke tv hjemme, men vi skal opp til svigerforeldrene mine for de er bortreist :-) Det skjer så mye spennende i hverdagen vår akkurat nå.. Kunne ønske jeg kunne fortelle det på bloggen! Gleder meg til den dagen jeg kan slippe bomben :-) En glad bombe altså....

Marta Alise

Liker

Kommentarer