Sporty bitches

Det har kanskje ikke blitt like mange turer som jeg tenkte denne uken men de vi har hatt har vært harde. Først joggeturer i Arendal også en tur opp Stendafjellet her i Bergen. Stendafjellet dagen etter bursdagen min var helt jævlig. Audun måtte dytte meg opp en liten del av fjellet, haha. Men kom meg opp til slutt!
Vi går opp på den ene siden, ned den andre også snur vi og går opp den andre veien igjen. Så vi får to stigninger. Litt for mye for min smak egentlig, men siden de andre gjør det, så må jeg og, haha :-)
Jeg har blitt skikkelig brun :-O Trenger ikke mer sol på noen uker nå, hehe :-)

guttaboys...

Var ikke dette sykt kult? Når vi går oppover og nedover driver han å sparker sykt høyt, og bokser i luften. Det er aldri nok for han å bare gå tur, haha :-) Sporty!

​På torsdag kommer forresten foreldrene til Audun. De har vært på cruise oppover norskekysten også skal de innom Bergen! Det blir så gøy å vise de barndomshjemmet mitt og byen :-) Gleder meg helt sykt! 

I dag har vi ingen verdens planer og det er sykt deilig! Vi har skikkelig Bergensvær og da passer det perfekt til å ta igjen bloggingen. Jeg fikk også beskjed tidlig i dag at leieboeren i leiligheten min i Oslo vil flytte ut, han har bodd der i 2 år. Så om noen vil leie en 20 kvm, 5 min fra Oslo sentrum, si i fra :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Flotte bilder! Så fin og brun du er blitt også<3 Har et spørsmål til Audun, som kanskje han kan svare på.. En nær venn av meg har i dag tilbrakt en uke i fengsel (ikke høysikkerhet), og han sa han skulle ringe så snart han kunne. Er det noen restriksjoner på at man må ha vært inne en viss periode før man kan ringe? Jeg vet ikke hvor han er blitt plassert engang, og ingen som har fått noe tlf fra han enda.
martaalise
martaalise,
Audun svarer: Hei "anonym" Personen i fengslet har krav på en "inntags-samtale" i ca 10 minutter. Det er vanlig da å ringe til aller nærmeste familie/kjæreste da. Ellers har man 20 minutter i uken på Vanlig fengsel. Sitter han i varetekt, så kan han fått restriksjoner, altså han har ikke lov å ringe. Lykke til Håper han ringer veldig snart <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så brun du har blitt, heldig!😊
martaalise
martaalise,