SPØRSMÅLSRUNDE + SNIKKSNAKK

God kveld dere! Så gøy at så mange er innpå i dag. Walk in closet drar inn altså.. Tusen takk for stor respons på både video og walk in. For dere som ikke følger meg på facebook, så hadde jeg et litt spontant utbrudd i dag. Faktisk for bare en liten time siden. Jeg bestemte meg for å klippe meg, noe jeg har hatt lyst til å flere uker.. Men så tenkte jeg; hei! Hvorfor ikke gjøre det på direkten på facebook? Så da gjorde jeg det.. I begynnelsen var det nesten ingen som så på, men så økte det heldigvis og det var veldig kjekt. Jeg synes jeg ble fin på håret men noen synes jeg er gal, haha :-) Og nei, jeg har ikke noe frisørutdanning, så ikke forvent noe om dere velger å trykke dere inn for å se.. Link er HER. Men shitt det var deilig å bli kvitt 18 cm og 50 gram med hår.. Dere aner ikke hvilket flokehelvete jeg går gjennom hver dag!

Men, jeg fikk spørsmål på snapchat om jeg ikke kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde og det kan jeg selvsagt! Bare spør i kommentaren under her eller send meg en snap også svarer jeg i løpet av disse dagene! På video eller i et innlegg, dere bestemmer! Nå skal jeg se Homeland med Audun. Vi er på de siste episodene! Viser dere før og etter bilder av håret i morgen! Sender dere en klem <3

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

raad
,
Hva tenker du om plastikk kirurgi? Har du operert leppene, ser du har veldig hjertemunn. Søte lepper! Hvor mye kostet walk in? Er det din naturlige hårfarge på bilde? Hvor ofte får du drittslenging på bloggen?
U
,
Hva er dine planer mtp barn? Synes dere tar der veldig rolig...
Pernille
,
Hvordan menn liker du? Du har jo kjæreste men hva type liker du vanligvis? Kan du begynne å poste video oftere? Elsker outfit også. Hva er ditt beste stylingstips?
Mona
,
Hei lese bloggen din kvar dag og syns du e utroli flinke eg beundrer deg så masse du virka so ei jenta med bein i nasen , ka va da så fekk deg te å begyna og blogga ?
Og ka e da beste minne me Audun så langt ❤️ Dåke er så herlige Audun er heldig så har deg og du er heldig så har han
Og har dere planer om og gifte dåke?
Har du noke tips te ka man kan kjøpa te kjæresten til jul 😊
Amalie
,
Hva er de tre fineste tingene Audun har gjort for deg?
Hvilke tre blogginnlegg er du mest fornøyd med?
Hvilke bloggtemaer tror du leserne dine setter mest pris på?
Vil du fortelle om noen komiske krangler du og Audun har hatt?
Hva er ditt mes† leste innlegg?
Hvis du kunne reist hvor som helst uten å tenke på penger i morgen, hvor ville du reist?
Ønsker du å forlove deg eller gifte deg og evt når?
Hva ønsker du å benytte de neste årene til?
Hvilke type jobber kan du få med utdannelsen din?
Hvis du skal kose deg skikkelig, hva gjør du?
Hvordan har du det?
Kristine
,
Kunne du noen gang flyttet tilbake til Bergen? 😊
Hilsen en nyskjerrig bergenser
Maren
,
Hei Marta. Her hører du fra en leser som aldri har gitt lyd i fra seg. Jeg heter Maren og leser bloggen din hver dag opptil flere ganger om dagen. Du og Kristina Andersen er de beste bloggerne. Mine spørsmål til deg;

1. Kan du selge noen klær nå som du har ryddet?
2. Skal du til Florø i fremtiden?
3. Hvorfor bestemte du deg for å klippe deg og hvordan ble det akkurat den lengden? Det så ikke så veldig gjennomtenkt ut i videoen men det ble utrolig fint.
4. Hva er ditt beste mote og stil tips?

Digger deg!!
Helene
,
Fikk ikke med meg at du hadde live video 😟 men håret ble utrolig fint <3
martaalise
martaalise,
Du kan forsatt se den da <3 tusentakk Helene! <3
nouw.com/martaalise
P
,
Hva gjør du når ingen ser på??
Boya
,
Selvom jeg liker bloggen din godt og ikke vil at du skal slutte og blogge (hehe) - savner du ikke og ha en jobb med mer faste rammer og arbeidstider? Også heller ha en blogg som hobby?

Hvordan pleier du håret ditt?!? Det er så sykt fint!!