Spørsmålsrunde med Audun

God kveld fra sofaen. Nå har vi akkurat kommet hjem fra litt shopping. Jeg hadde så lyst til å finne noen lykter som jeg kunne ha i gresskarene. I tillegg skal vi lage ting med ungene i helgen. Vi skal ha banner, noe kakegreier og skjære ut gresskar med de. Gleder oss sånn! Til neste helg har jeg og Audun så lyst til å arrangere en liten fest i Risør, men alt er bare i snakke-fasen. Så jeg vet ikke helt hva det blir til. Men, jeg skal love dere dette; Blir det fest, så skal dere få se Risørs skumleste hus!

I går fikk jeg spørsmål om jeg kunne ha spørsmålsrunde med Audun, og det kan jeg selvsagt! Dere må stille hvilket som helst spørsmål dere vil og lurer på, så skal han prøve å få svart i løpet av helgen. Om vi får til det JÆVLA videokameraet som vi har slitt med i over en uke kan vi kanskje ta det på film.. Men jeg tørr ikke å love noe, for vi skjønner ikke hvor feilen ligger.

Vi skal ta en tidlig kveld, for vi skal tidlig opp i morgen og trene. (Vi er i en god fase nå og vil ikke ødelegge noe). Men først en episode med American Horror Story. Masse inspirasjon til Halloween i den serien. Så om det finnes flere der ute som er helt obsessed med denne dagen så anbefaler jeg dere å se noen episoder! Håper alle koser seg i kveld og gleder seg til helgen ♥ Husk å stille et spørsmål i kommentarfeltet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer