Spørsmålsrunde fra snap

Hei og hå fra en lykkelig jente i Arendal! Kunne ønske jeg kunne fortelle dere hvorfor men det kommer snart! Ellers kan jeg si at vi er vel fremme fra Bergen. Vi startet tidlig og da fikk vi kvelden her hjemme. Men så gikk vi tur med Chanel også ble vi fristet til å se på kinoprogrammet og da fikk jeg Audun med meg på "Mothersday". Audun måtte løpe opp med Chanel og da satt jeg skikkelig pris på å bo i byen! Filmen var veldig koselig og en fin hyllest til alle flotte og gode mammaer (og pappaer)!!

For noen dager siden hadde jeg spørsmålsrunde på snapchat og dere spurte om mye rart, men de det ble spurt mest om har jeg skrevet og svart på her;

Hvilken by er best?

Jeg var veldig forelsket i Oslo før jeg møtte Audun. Oslo ga meg så mye og 3 av mine fineste år! Men etter at jeg flyttet ned her har jeg blitt veldig glad i både Risør og Arendal. Jeg hører hjemme på Sørlandet synes jeg, det er det stedet i Norge som minner mest om Spania, haha :-) Både mtp uteliv og temperaturen!

Hva er dine beste skjønnhetstips?

Trene, drikke masse vann, smile og være glad, drikke en god smoothie og ta ansiktsmaske en gang i uka.

Blir du aldri lei Audun? Har du aldri perioder hvor du blir lei han?

JO! Sist i bilen isted på vei hjem fra Bergen! Omg.. Han kan være så teit, men det kan jeg og - kanskje teitere også! Haha :-) Jeg blir lei av Audun i ett par minutter når han irriterer meg men så snart han kryper inntil meg og kysser meg så smelter jeg igjen. Så nei, egentlig ikke. Jeg er helt gal etter Audun og han er verdens beste!

Hva synes du om at Audun skal i fengsel? Vet dere ikke når?

Jeg synes det er forferdelig trist, jævlig, kjedelig, kjipt, vondt og mest av alt; det er en stor sorg som ingen kan trøste bort eller gjøre opp for. Jeg unner INGEN det vi har gått gjennom går gjennom nå og skal gjennom! Men jeg elsker han sånn, så det er ikke noe alternativ for meg å ikke skulle gå gjennom det. Det har dere sikkert skjønt :-) Hehe. Nei, vi vet ingenting.

Skal dere ha barn i fremtiden?

JA! Vi skal ha masse, masse barn! Det er så herlig at jeg er så ung og kan vente lenge før jeg trenger å bli mamma. Det er litt annerledes med Audun siden han er 34 år, men menn kan jo få barn når de er 80 så vi har ikke dårlig tid! Viktigste for oss er å komme oss gjennom den shiten også kan livet vårt starte sånn skikkelig - i hvertfall familielivet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
gleder meg til å høre det nye, spennende!:) Sørlandet er best, oslo er det altfor mye folk og kaos haha, elsker sørlandet om sommern <3
martaalise
martaalise,
Ja jeg og 😍❤❤
nouw.com/martaalise
atti
,
Jeg leser innimellom blogger om jeg har tid til det. Og for å være helt oppriktig ærlig så kjenner jeg meg aldri igjen i det mange skriver. Og særlig hvis jeg leser innlegg som kun går på skryt om hva man har og hvor mye penger man har så kan jeg bli litt sliten av det. Jeg unner alle å ha det bra, misforstå meg rett. Men det kan bli litt kjedelig og smakløst. Selvfølgelig bare slutter jeg å klikke meg inn i den bloggen noe mer da, folk skal få lov til å skrive om det de vil. Men jeg føler du skriver på en sånn ydmyk og jordnær måte. Jeg får så god energi når jeg leser det du skriver. Til og med om når det er noe negativt så klarer du å se lyset i enden av tunnelen. Du er fantastisk!
martaalise
martaalise,
Åh skjønne deg. Tusen hjertelig takk for nydelig kommentar ❤ slike tilbakemeldinger gir meg så mye motivasjon og god følelse. Blir så rørt. Tusen takk for at du gidder å trykke deg innpå her og i tillegg kommenterer 😍 det tar jeg ikke forgitt men setter veldig stor pris på det!
nouw.com/martaalise
Atti
,
Jeg vil takke deg også, Marta. Tusen takk for at du er så ekte, tusen takk for spennende innlegg som ikke bare er rosa, tusen takk for at du inkluderer oss og viser oss hvem du er, tusen takk for at du ikke spiller på en fasade og ikke minst tusen takk for denne bloggen som gjenspeiler virkeligheten.