SPØRSMÅLSRUNDE

Hei dere :-) I dag er vi på vei til Sitges. En liten by 35 km sør fra Barcelona. Vi skal være turister, sole oss og kose oss. Vi har i hele uken spist som kaniner, så i dag skal vi faktisk spise en lunch eller middag ute med litt mer karbo <3 Cant wait! Alle sender meg bilder av påskeegg med masse godteri og sjokolade, mens vi her nede prøver å være flinke. Æhh! Supervanskelig! Men i dag skal vi også ha noe godt! :-)

Siden jeg har fått så mye snaps i løpet av siste uken med forskjellige spørsmål, så tenkte jeg å bare samle alt her. Har ikke fått svart alle og jeg får så dårlig samvittighet. Men om jeg skulle svart alle så hadde jeg brukt hele tiden min på stranden +++. Så om dere kan skrive de her, så hadde det vært mye bedre! Jeg skal svare dere i løpet av helgen :-) Dere kan spørre om akkurat det dere vil!

Vi blogges <3

__________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ina
Ina,
Topp 5 filmer. Topp 5 serier.
M
M,
Kan du dele litt bilder fra du var liten? Lag en videoblogg om det? Til Q&A: Hva er din største frykt? Hvordan vil du bli som mamma? Hvor ville du bodd om du kunne valgt? Hvor mange har du hatt sex med? Hvor ofte har du sex med Audun? Har du flere venninner i Arendal nå? Hva heter søstrene dine? Dere er pene alle sammen men min favoritt er Mariela pga håret. Dere kunne hatt et eget show! The Johansens!
IP: 82.99.3.229