SPØRSMÅLSRUNDE

Hei dere :-) I dag er vi på vei til Sitges. En liten by 35 km sør fra Barcelona. Vi skal være turister, sole oss og kose oss. Vi har i hele uken spist som kaniner, så i dag skal vi faktisk spise en lunch eller middag ute med litt mer karbo <3 Cant wait! Alle sender meg bilder av påskeegg med masse godteri og sjokolade, mens vi her nede prøver å være flinke. Æhh! Supervanskelig! Men i dag skal vi også ha noe godt! :-)

Siden jeg har fått så mye snaps i løpet av siste uken med forskjellige spørsmål, så tenkte jeg å bare samle alt her. Har ikke fått svart alle og jeg får så dårlig samvittighet. Men om jeg skulle svart alle så hadde jeg brukt hele tiden min på stranden +++. Så om dere kan skrive de her, så hadde det vært mye bedre! Jeg skal svare dere i løpet av helgen :-) Dere kan spørre om akkurat det dere vil!

Vi blogges <3

__________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nadia
,
Kan du lage en Barcelonaguide? Hvor primark ligger i Barcelona, hvor man bør spise, hvilken strand er best etc? 😃 skal dit selv i fem dager i juni!
Celine
,
Får vi vite litt mer om det Audun driver med nede i Irak nå? Har skjønt han rydder miner (?), men er jo SÅ spennende å høre om turen hans i et så farlig område! 😲
Oline
,
Kan du lage videoblogg litt oftere? Og hvordan går det med deg og Audun? Synes det er så rart at dere ikke er sammen
maylisee
maylisee,
Har veldig lyst å høre mer om hva Audun driver med i Irak 😊
nouw.com/maylisee
Tina
,
Har dere fått fastsatt dato får når Audun skal inn? Kan du vise dine topp fem sminkeprodukter? 😊
Inger
,
Kan du skrive litt om hvordan du velger ut klær når du handler? Og hva du liker minst og mest med audun? Hvor ofte har dere sex? Har noen damer eller tidligere ekser kommet i veien for dere? Hva synes svigers om deg? Og hva synes dine foreldre om Audun?
Rita
,
Kan du snakke litt med spansk på snapchat? Gøy å høre på!
Helene
,
Hei! Lurte på hvordan skostørrelser er der nede? Jeg bruker str 42 og her i Norge er jo det ganske håpløst 🙄
Ina
,
Topp 5 filmer. Topp 5 serier.
M
,
Kan du dele litt bilder fra du var liten? Lag en videoblogg om det? Til Q&A: Hva er din største frykt? Hvordan vil du bli som mamma? Hvor ville du bodd om du kunne valgt? Hvor mange har du hatt sex med? Hvor ofte har du sex med Audun? Har du flere venninner i Arendal nå? Hva heter søstrene dine? Dere er pene alle sammen men min favoritt er Mariela pga håret. Dere kunne hatt et eget show! The Johansens!