Søvnløse netter

God morgen. Nå sitter vi i salen klart til å begynne. Jeg har akkurat koblet meg på "Domstol Gjestenett" og har en utrolig dårlig følelse i magen. Det er litt vemodig og ekkelt å sitte her og se Audun sitte der. Det bare regner og regner her i Oslo, kanskje et tegn på at andre enn bare jeg synes dette er dritt og forferdelig.

I går var første dag i rettsaken og jeg fikk ikke være med for Audun hadde ikke helt kontroll på hvem som kunne være der og hva slags folk det var. Han følte seg rett og slett truet. Men det er ikke rart med alle truslene vi har fått det siste året. Folk har stått utenfor leiligheten, prøvd å komme inn og kommet bort til oss når vi har vært i sentrum enten i Arendal eller i Oslo. Det er også en god grunn til at vi nesten aldri er i Oslo. Audun må alltid passe seg og se seg over skulderen. Utrolig ubehagelig.

I går, før retten våknet Audun i fem tiden og fikk ikke sove. Fikk så jævlig vondt av han.. Klarer ikke å forestille meg alt han går i gjennom og hvor tøft dette er. Var samme greien i dag. Tenk, fem uker med slike netter... Søvnløse netter.

Jeg setter så uendelig pris på alle som husket på oss i går og ønsket oss lykke til. Og ekstra til dere som har lest innlegget og kommet med støttende ord. Håper alle vet at jeg forventer ikke at alle skal forstå og være så åpen og tilgivende men det er veldig godt at det finnes de som er det. Og mesteparten av dere har vært så skjønne. Våknet til mange fine kommentarer og meldinger. Tusen takk. Var ikke lett å skrive forrige innlegg.

En liten opptur i denne stressende og vonde tiden: hotellfrokost. Også måtte jeg ta igjen litt nougatti for alle månedene eller år jeg har gått uten, haha. Etterpå skal jeg møte en veldig god venninne fra Bergen som jeg faktisk flyttet med til Oslo 2011. Kanskje om det ikke hadde vært for henne så hadde jeg aldri bodd i Oslo og heller aldri møtt Audun. Rart hvordan livet blir ☺ på godt og vondt...

Oppdaterer dere senere. Jeg har ikke fått bagasjen min enda. Og i den ligger kameraet mitt. Så håper dere holder ut med mobil bilder i mellom tiden ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer