soverommet vårt

God morgen :-) I dag har vi hatt en skikkelig lat morgen. Jeg var oppe til alt for sent i natt. Jeg så på programmet "Født i feil kropp" og klarte ikke å legge fra meg pcen. Det var så interessant! Gleder meg til å se de siste episodene. Kanskje den beste dokuserien på lenge.

For noen timer siden fikk jeg servert to speilegg og litt bacon og om litt skal vi gå en tur, jeg skal også hente en pakke (woho!). Men først ville jeg vise dere soverommet vårt. Det er det eneste rommet i hele leiligheten som ALLTID er ryddet og fin. Haha :-) Men den har ikke alltid vært like stilig altså. Det har tatt litt tid å finne ut av hvordan vi ville innrede soverommet. Synes det har vært enklere med de andre rommene.

Det første jeg legger merke til og som skaper en slags helhet i et soverom er sengegavelen. Den fikk vi med en gang for mamma og stefaren min var her på denne tiden i fjor og laget en til oss. Den er sykt fin og ikke lik noen av de jeg har sett i butikken. Den er av skinn og er utrolig stilig! Den står stødig og er veldig bra laget. Det er ikke første sengegavel de lager, for å si det sånn ;-)
Bildet vi har av elefantbaby og elefantmamma er mye større enn det virker på dette bildet jeg har tatt her. Men det kjøpte vi nylig. Elsker det! Så søtt!
Kommoden, sengen, teppe og alt det andre minus lampen er gammelt - men passer godt inn her så det blir nok her en god stund til! I hvertfall sengen. Den har vi arvet fra svigers og den er såååå god!
Jeg har hatt skikkelig vanskeligheter med å finne riktige puter til soverommet for det har seg slik at Audun ikke vil ha noe ekstra puter.. Haha. Mens jeg kunne hatt over 20 puter på sengen. Neida. Men jeg elsker puter! Fant endelig noen som falt i smak for begge. Vi har mørke hotellputer bakerst, så soveputene våre i hvit også pyntepute ytterst :-)

Men nok interiørsnakk. Hadde dere en fin fastelavn i går? Jeg fikk ikke bollen min i år heller.. Men men. Kanskje for det beste, haha :-) Vi var på en lang tur i går + yogaøkt - så forrige uke tok jeg skikkelig godt i! 7 økter! Woho :-) Jeg er klar for en til uke med hard trening men kan ikke si at motivasjonen er så stor akkurat nå. Jeg ligger nemlig i sofaen med Audun og jeg verker over alt. Treningsverk vel og merke :-)

Hva skal dere i dag? Så dere videoen min i går? Beklager for at det var litt tekniske problemer, men den er fikset nå :-)

______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Så gjennomført - må være godt å legge seg/ våkne opp her.
martaalise
martaalise,
Tusen takk Turid <3 ja vi er veldig fornøud 😃
nouw.com/martaalise
Jeanni
,
Kjempe fint!
martaalise
martaalise,
Celine
,
Så fint! Hvor er lampen fra? Den var veldig kul 😊
martaalise
martaalise,
Hei Celine <3 den er fra Skeidar 😃
nouw.com/martaalise
Anonym
,
Bruker dere 4 pynte puter i senga eller bare 2 også bruker dere de andre putene om natta?
martaalise
martaalise,
Jeg skjønner ikke spørsmålet ditt?
nouw.com/martaalise