SØNDAGSOPPSKRIFT: STUFFED CHICKEN

Da er en ny uke snart over og til middag på den siste dagen vår, har vi hatt fylt kylling med masse deilige grønnsaker og pasta. Denne retten kommer du ikke til å finne noen andre steder enn her for den er nemlig laget veldig tilfeldig. Jeg tok bare det vi hadde i kjøleskapet og improviserte litt :-) Vi er veldig dårlig til å spise pasta, så da måtte jeg ta det frem også! Denne retten er sikkert god med ris om du ikke liker pasta, men hei, hvem liker ikke pasta? ;-)

__________________________________________________________________________________________________________________________________

du trenger:

4 kyllingfileter (beregner 1 per stk), tagliatelle pasta (bestem selv hvor mye du vil ha), 1/2 kurv cherry tomater, 10 gulrøtter, 1 bunt med asparges, 1 chili, 1 sitron, 3 fedd hvitløk, 1 ss sennep, olivenolje, krydder, 2 ss creme fraishe, 1 dl revet ost

slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Skrell gulrøtter og kutt dem opp i tynne skiver. Kutt asparges i tre biter og cherry tomatene i to. Legg grønnsakene i en ildfastform med litt olivenolje oppi.
Nå som du har underlaget ferdig begynner vi med fyllet som skal inn i kyllingen. Her hadde jeg en chili som jeg skjærte opp i skiver, sennep, creme fraishe, krydder, revet ost, hvitløksfedd, 1 tomat og saft fra 1/2 sitron. Bland godt.
Om kyllingen din er flat og tynn er det lurt å legge fyllet oppå og rulle den sammen. Det går også an å lage en lomme langs kyllingen og putte fyll oppi. Men jeg gjorde nr 1.
Etter at jeg rullet kyllingfileten sammen så hjalp jeg til med ett par tannpirkere før jeg la filetene oppå grønnsakene i formen. Tar ikke ut av tannpirker før de er ferdig stekt. Skvis godt med sitronsaft over alt. Legg en baconskive oppå og gjennom tannpirkeren og stek til kyllingen er gjennomstekt. Ca 40 min. Legg gjerne sitron oppi slik jeg har gjort. Blir utrolig god smak! Kok pasta mens den kyllingen står i ovnen!
Server med litt pasta eller ris og kos dere! ❤

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå sitter jeg og Audun mette på sofaen. Utrolig deilig å spise rent og sunt! Mens kyllingen stod i ovnen gjorde vi 40 minutter yoga. Om dere vil gjøre det samme har dere gratis og lærerik video HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

tonejulsrud
tonejulsrud,
Naaam så sykt godt ut!!
nouw.com/tonejulsrud
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig godt ut!:) du er så flink på og lage mat<3
martaalise
martaalise,