SØNDAGSOPPSKRIFT: juice med granateple

- Audun's juice -

Verdens dårligste timing å tipse om juice med tanke på at det er fastlavens i dag, haha. Men jeg vil gjerne tipse om denne juicen slik at dere kan lage den til uken kanskje? :-) Den er supergod og Audun har virkelig knekt en kode her! For det første er den kjempe frisk og deilig, men den er også utrolig enkel siden den kun inneholder 2 ingredienser. Det eneste som er litt irriterende med denne juicen er å renske granateple. Det er en liten tålmodighetsprøve altså ;-)

slik gjør du

Press juicen ut av 5 granatepler og 7 appelsiner. Dra juicen gjennom en sil og bland granteplejuicen og appelsinjuicen sammen. Husk å servere med litt isbiter. Smaker nesten som en god og sunn, alkoholfri drink ;-) Og forresten, granateple er veldig dyrt noen steder. Har sett at de selges til 24-30 kr per stk! Vi kjøpte de på KIWI til 10 kr stk men de er også billige på innvandrerbutikker. TIPS!

Mmmm.. Denne er så god at jeg skal få Audun til å lage enda mer til uken. Det blir kjempe mye ut av denne oppskriften og det kan fint stå i kjøleskapet hele uken. Bare husk på å velg en karaffel med lokk på :-)

Nå skal jeg ta masse bilder av leiligheten slik at jeg kan vise dere andre rom enn stuen. Stuen må dere være lei av nå.. Haha. Senere kommer videoblogg! Abonner gjerne på kanalen min HER for å være den første til å se den. Jeg har bare 150 abonnementer, men 6500 mennesker som er innpå her på en lørdag. Kan noen av dere plis følge meg på youtube? Føler meg som tidenes sosialemedier-youtubenerd uten følgere, haha :-)

_________________________________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter trykk på "mat og trening". Legger ut oppskrifter onsdag og søndag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sceneteppe
Sceneteppe,
Det så uendelig godt ut!
nouw.com/sceneteppe
martaalise
martaalise,
Ja i love IT 😍
nouw.com/martaalise