SØNDAGSOPPSKRIFT: EN GOD MIX

Jeg har ikke stått på kjøkkenet på 14 dager så det var litt vanskelig nå som jeg skulle dele søndagsoppskrift. Jeg savner skikkelig å stå på kjøkkenet og jeg skal prøve å lage så mye mat som mulig denne uken! Men siden jeg ikke har en ny oppskrift vil jeg gjerne dele 3 retter jeg spiste før jeg dro til Spania med oppskrift slik at dere kan prøve visst dere har lyst! De er alle tre favoritter! 😍🙏

Bruchetta med en vri

Denne er helt fantastisk til kveldmat om man er fysen på noe godt som metter og gir ekstra kos. Kan også fungere fint som forrett! 2 skiver ristet i ovnen med majones på bunnen og en avokado salat på toppen. Avokadosalat består av 1 avokado, 1/2 tunfisk boks, 1/2 tomat, mais, ananasbiter og salatblader. Krydre godt med salt og pepper.

Melon godteri

Denne la jeg ut for noen søndager siden og den må bare deles igjen! Jeg elsker denne oppskriften! Prøv den til frokost eller kvelds! Mmmmm..

Laksesalat

Denne salaten er frisk og superenkel! Jeg krydrer laksefileter godt med persille, salt, pepper, sitron, hvitløk og paprika før jeg setter de inn i ovnen. I mellomtiden skjærer jeg opp valgfrie grønnsaker og min favoritt er avokado, salatblader, spinat, agurk, tomat, paprika og ananas. Topper salaten med ostebiter før jeg legger oppi den varme laksen. Om jeg vil ha ekstra dressing er det godt med ett par sss melonyoghurt.

_____________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrift sjekk ut kategorien "Mat og trening".

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lully
Lully,
nam det så godt ut <3
nouw.com/lully
verozitas
verozitas,
Nam, nå fikk jeg vann i munn. Så utrolig godt ut 😃
nouw.com/verozitas
Tinamunimakeup
Tinamunimakeup,
det såg sååå godt ut :O
nouw.com/tinamunimakeup
Helene
,
Bruchetta❤️ Alt så veldig godt og friskt ut😊