Søndagskjæreste

Åh som jeg elsker kjæresten min. Jeg elsker søndager. Jeg elsker film. Jeg elsker serier. Jeg elsker alt så lenge Audun er der.

Vi sliter sånn med smerter her og der etter operasjonen. Vi er blå, lilla, grønn, gul og rød over hele kroppen. Dessuten har vi hovnet opp noe jævlig og er noen skikkelig stakkarser. Alt er vondt! Vondt å ligge, sitte, gå. Så i dag har vi vært litt kreative; vi har flyttet kosen ned på gulvet for å få en liten avveksling. Må ha en pause fra sofa og seng. Gjør sikkert vondt etter en time, men det er verdt det!

I helgen har vi vært hos svigers og spist middag og sett film hos et vennepar og ellers har vi egentlig lagt for det meste; vi syter, vi spiser paracetter, vi drikker vann, vi har vondt. Å gå på do er et helvete fordi man må reise seg opp og det tar ca ett minutt. For to dager siden tok det tre minutter, så det er fremgang, haha :-) Audun er mer blå enn meg, men han er i bedre form. Lager middag og frokost ♥ Verdens beste kjæreste som tar så godt vare på meg! Skulle tro at jeg bare var den eneste syke..

I morgen er det tid for vask igjen og da legger jeg ut bilder av hvordan kroppene våres ser ut.

Alt av dyner og puter ned på gulvet for en romantisk aften ♥

Helgen er ikke over enda, kos deg mens du kan ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer