søndagsfilmen

To the bone...

I går skrudde jeg på en film når jeg kom hjem. Tenkte å bare se første del siden det var så sent, men filmen var så spennende så jeg klarte ikke å legge den fra meg. Vanligvis sitter jeg å gjør mye annet mens jeg ser film eller serie, men denne så jeg på fra start til slutt! Likte den så godt!

To The Bone handler om Ellen som er anorektiker. Livet hennes består av å talle kalorier, gjøre mest mulig sit-ups og inn og ut av institusjoner for dem med spisevegring. Hun er syltynn og familien hennes kjemper for at hun skal bli frisk. Selv er hun ikke bekymret og vil helst ikke bli plaget med vekten og kroppen sin.

Det jeg likte godt med filmen var at man får se deres daglige kamp med maten og alle rundt dem. Ellen er en ganske kunstnerisk og morsom jente, men likevel så har hun dette forferdelige problemet. Jeg kunne ønske det var en serie, og ikke bare en film for jeg vil se mer! Filmen er nok ikke egnet for alle, da man fort kan få litt "tips" til hvordan skal ha en slik livsfarlig livsstil. Men for oss som er litt eldre, og som ikke sliter med å få i oss nok mat, er det en veldig god film :-)

- du finner den på Netflix -

Marta Alise

Liker

Kommentarer