sunday bliss

Haha, tidenes blogg-tittel, men jeg visste ikke hva annet jeg kunne putte på der. Jeg har så forferdelig julestemning. Helt siden jeg landet på Gardemoen forrige lørdag har jeg hatt et barn i magen. Jeg tenker på julefilmer jeg vil se, pynting, gaver og shopping, jule-innlegg jeg kan ha på bloggen... Endelig har julemagasiner kommet ut i butikken, så jeg måtte kjøpe med meg ett par. Jeg har selvfølgelig allerede bladd meg gjennom dem og tror dere julestemningen ble mindre? Nei... Jeg får ikke sovet om nettene fordi jeg har så julestemning. Er jeg normal? I går sovnet jeg endelig før klokken ett, men stod opp 0600. Litt av en søndagsmorgen.. Haha.

Nå har jeg fått skiftet dekk, betalt regninger, ryddet, pakket ut og vasket klær. Så alt det kjedelige jeg skulle gjøre når jeg kom hjem til Arendal er gjort. Fra i morgen av starter livet mitt med trening, blogging, rutiner, ordentlig mat og planlegging av julen. Jeg er så gira! Herregud..

-

I dag står joggetur med en venninne på planen. Etterpå skal jeg til svigers også skal jeg på håndballkamp av alle ting. Haha. Det er nydelig vær ute i dag, så allerede klokken 10.00 har jeg oppmøte. Perfekt at venninnen min bor rett borti gata her + at hun er sporty :-) (de er det ikke lett å finne). Haha. Sorry til dere andre! I dag spår jeg 4 innlegg på bloggen, så stikk gjerne innom igjen etterpå <3 Klem og god søndagssmorgen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Ååå, du er ikke alene om å ha skikkelig julestemning! Jeg gleder meg sånn til jul, at jeg nesten begynner å gråte haha.hha. Gleder meg til å lese dine juleinnlegg framover! FIRE innlegg på en dag? Jeg er fornøyd når jeg har fire innlegg i uken, hehe. Hvor får du så mye inspirasjon og innhold fra? Et spørsmål fra en blogger til annen 🙈 Og så digg at alt det "kjedelige" er gjort. Kos deg på håndballkamp, og ha en ellers strålende søndag, fine du! Klemmm ❤️
nouw.com/odaulrikke
Amalie
,
<3 Endelig er du hjemme igjen. og jeg GLEDER MEG til innleggene fremover. Ha en nydelig førjulstid Marta.
Ida
,
Hei! Jeg ELSKER bloggen din og følger deg hver eneste dag både her og på snapchat! En ting jeg kom til å tenke på nå som jeg selv muligens skal gjennom det samme, er at du var så vanvittig åpen om fettsugingen du og Audun utførte for en tid tilbake. Kunne du ha skrevet et nytt oppsummeringsinnlegg om dette? Hvor lenge etterpå var du ute av stand til å "fungere" normalt, hvor gjorde dere behandlingen osv. Det er primært mage jeg er nysgjerrig på! Jeg blir kjempeglad for svar enten i form av innlegg eller på mail 😃 God søndag videre!
martaalise
martaalise,
Hei! Jeg kommer nok ikke til å blogge mer om dette for jeg orker ikke mer drittslenging. Haha. Men om du søker på MArta Alise og fettsuging på google kommer alt opp! hvor, hva og når <3
nouw.com/martaalise