Sommersminke steg for steg

Om sommeren liker jeg å kutte ned på sminken. Jeg liker at huden får puste, at solen får komme til og at det blir så naturlig som mulig. Jeg er fra før av veldig lite fan av lag på lag sminke som er på mote nå og i tillegg har jeg ikke kunnskapen til en en "flawless"-sminkeansikt. Så for meg er dette den beste utveien; lett og sommerlig sminke! Her er mine steg for steg.

Først må jeg bare nevne hvor utrolig ubehagelig det er å legge ut bilde av meg selv uten noe sminke. Jeg elsker å gå uten sminke i hverdagen men føler at kameraet legger merke til ting jeg ikke ser i speilet 😱 Vippene mine som var drit fine for litt over en mnd siden henger på siste vers. Men man får jobbe med det man har, ikke sant? :-)

Jeg starter alltid med å vaske ansiktet mitt godt før jeg bruker en god dagkrem. Når det er tørket skikkelig legger jeg et mørkt pudder i pannen, langs sidene på nesen, på kinnbeina og under haka. En lys foundation legger jeg under øynene, langs nesen, litt pannen, på haken og under kinnbeina. Dette gjør jeg for å legge kontur.
Så bruker jeg svampen under for å blende det ut ordentlig. Dette tar litt tid om jeg skal få det skikkelig fint og den må alltid i vann ett par ganger. Men det klemmer jeg ut slik at den blir fuktig.
For å få det ordentlig lyst under øynene liker jeg å gå over med litt hvitt pudder der jeg har hatt dekkstift. Føler jeg ser mer våken ut og jeg hater om jeg har antydning til poser eller mørke ringer under øynene.

Før jeg avslutter hudsminken min tar jeg litt blush med highlighter i. Dette er min favoritt som jeg har brukt siden forrige sommer. Tenk at den har vart så lenge? Jeg har brukt den hver gang jeg har sminket meg. Dette legger jeg lett over kinnbeina.

Så over til bryn. Jeg liker ikke å fokusere så mye på bryn for de blir ofte ulike og siden jeg ikke er så flink på bryn så legger jeg bare et lite lag med gele over. Den har en mørk farge så de blir litt mer synlige enn om jeg ikke hadde tatt noe på dem. Da bruker jeg den under.
På den måten blir brynene mine mer fyldigere.

Når jeg har vippe-extensions bruker jeg ikke mascara men nå har jeg 5-6 vipper igjen og da liker jeg å legge litt mascara på. Denne mascaraen har jeg brukt under hvert opphold fra vippe-extensions og de liv i mine naturlige vipper. Elsker denne mascaraen!

Det er vanskelig å få helt perfekte vipper når man har halvveis vippe-extesions men jeg er fornøyd for med litt mascare får jeg et mer åpent blikk.

Det siste jeg gjør før jeg er ferdig er å legge på en leppestift som er nesten samme farge som mine naturlige lepper. Den er i samme fargetone, men den skinner og gjør leppene mine kysseklare :-) Haha, neida. Jeg kysser ikke med leppestift på, men leppene blir veldig søte og naturlige. En skikkelig sommerfarge som ikke tar så mye oppmerksomhet vekk fra resten av ansiktet.

love this colour

Når sminken er klar går jeg over til håret og om dere vil ha eget innlegg om det må dere gjerne si i fra :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Er så deilig og gå uten sminke, sminker meg aldri med mindre jeg skal noe spesielt nesten. Vil gjerne ha inlegg på hår <3
martaalise
martaalise,
:D skal bli <3
nouw.com/martaalise
Lully
Lully,
så vakker uten sminke!
nouw.com/lully
martaalise
martaalise,
Åhh så snilt sagt <3
nouw.com/martaalise
kingharris
kingharris,
Love the color of this lipstick!
nouw.com/kingharris
martaalise
martaalise,
Thank you 😃
nouw.com/martaalise
T.L
,
You are beautiful
martaalise
martaalise,
Hege Kristin,
martaalise
martaalise,
Takk Hege Kristin <3
nouw.com/martaalise
C
,
Det var en skikkelig fin farge på leppestiften! Ser litt ut som NuSkin sin, om dette stemmer, hva heter den? Har et par av de selv, men ikke en så sommerlig farge 😃
martaalise
martaalise,
Den er fra Nuskin ja 😃 helt riktig!!! Antique Rose heter den <3 Hvilken har du?
nouw.com/martaalise
C
,
Seriøst, haha! Viser seg at jeg har den selv, men den ser 100x bedre ut på deg 😄 Jeg har også Flushed, Sunset og Brandy! Elsker produktene til NuSkin 😍
Tusen takk for raskt svar!
Ane
,
Du er sååå vakker! Du kan fint gå uten sminke!!
martaalise
martaalise,
Takk snille deg :-O <3
nouw.com/martaalise