sommerlig antrekk

GOD LØRDAG DERE! Nå føler jeg at alt er litt lettere til mandag og jeg tror jeg har godtatt det.. TROR! Er forsatt vanskelig for det er så mye mer som opptar hodet mitt. Men det går bra. Audun er også lettere til sinns. Hvordan går det med dere?

For alle andre er dette bare en vanlig helg, men for oss så er det den rareste helgen som opp og nedturer som aldri før. Ønsker meg frem til den dagen Audun er ferdig. Men jeg vet vi må gjennom dette før eller siden.

Dagen i går ble ikke helt som planlagt, men i dag skal vi til byen for å møte et vennepar også skal vi spise middag og kanskje en tur ut. Det er nydelig vær og det skal utnyttes til det fulle! Håper solen skinner på dere også <3

in love with my new outfit....

jeg har på meg;

veske Spania, øredobber MANGO, off shoulder top CUBUS, hvit bukse her, hvite sko her

Noe jeg alltid har tenkt er at man IKKE kan gå med hvite bukser når man er litt større, men det er bare tull! Disse buksene er jeg så glad i og jeg har planer om å bruke de masse i sommer. Det er så deilig å gå med noe lyst etter en lang vinter med mørke bukser. Vi har for mange regler i hodet som vi må legge vekk. Synes man selv at man er fin så kan man gå med det. Jeg er også en stor fan av at ting skal være behagelig - ellers drømmer jeg meg bort og hjem for å skifte!

Men buksen er selvfølgelig ikke hovedrollen på disse bildene, det er jo den fine nye toppen min som jeg har blitt så glad i! Den kjøpte jeg for noen dager siden og den er akkurat slik jeg har drømt om i våres. Prøvde å finne en lignende topp som har alt denne har, men de jeg fant var SÅ dyre! Endelig fant jeg en til budsjettpris :-) Passer meg bra, da jeg hater å kjøpe dyre ting! Jeg liker jo å variere ofte og er ikke en av de som guider og råder til å bruke masse penger på "basisgarderoben" eller dyre vesker. Å nei du! :-) Helt motsatt! Men nå skal jeg legge vekk pc, ta på meg krigsmaling og løpe ned til byen. Sender dere klemmer :-)

______________________________________________________________

Vi blogges senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ellis
,
Du er så flink med klær! Og kan gå med nøyaktig hva du vil 😊 Alt kler den smukke💕
Karin Lynn
,
Du er fantastisk spør du meg💚💚
Turid
,
Søta 😊
Audun
,
Verdens nydeligste😍 Du ser helt fantastisk ut her...
Charlotte
,
Du er virkelig vakker! 💕
elizianegard
elizianegard,
Thomas Frydenberg,
Kult og sommerlig antrekk!
thomasfrydenberg.blogg.no
Linda
,
Du er i tankene mine, sender deg masse styrke og en god klem.