sommerklær + div

Hei dere. Endelig får jeg vist dere det nye jeg har fått inn. 4 superfine kjoler til sommeren, en nydelig kimono, en kul bukse og noe til kjøkkenet. Dessverre fikk jeg ikke vist dere den fjerde kjolen, men den viser jeg dere senere. Kanskje når jeg er i NY :-) For i morgen reiser jeg. wohooo!

________________________________________________

Min aller største favoritt fra denne kimonoen fra Ilse Jacobsen. Den er så nydelig! Til å ha som en liten jakke utenpå en kjole eller topp, eller å bruke som enkel kjole. Sistnevnte er superfint! Men det venter jeg til sommeren med :-)
Også har vi dette nydelige skjærebrettet som jeg har siklet kjempe lenge på. Jeg pleier vanligvis å velge klær hver mnd, men denne gangen valgte jeg litt kjøkkenting. Det er jo så mye fint. Spesielt skjærebrettene og alt i marmor...

Kjolene denne gangen var virkelig superfine og forskjellige. Den mørkeblåe var kanskje den som satt finest på. Den var veldig flatterende på kroppen. Den hvite var litt hipster-aktig, om jeg kan si det? Det er en skjortekjole som er deilig å slenge på seg når man ikke vet hva man skal gå med, både til hverdags og fest. Mens den over her, med sitroner er bare nydelig til sommerkvelder ute. Den er kanskje mest min stil. Esmeraaaalda ;-) Haha!

________________________________________________________________________________

SNAPCHAT: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Elsker den kimonoen. Og riktig GOD TUR til The big apple. Se, opplev og få masse energi og inntrykk.. 😊
martaalise
martaalise,
Ja den er nydelig! er tilbake nå 😃 <3 litt sent svar ! 😃
nouw.com/martaalise
marikabentzen
marikabentzen,
Så masse fint! God tur 😃
nouw.com/marikabentzen
martaalise
martaalise,
Victoria,
Så mye fint! Elsket kimonoen 😃
viccctoria.blogg.no/