Snart bursdag vol. II

Nå er det ikke lenge til jeg blir 23 år! Da er det kun 10 år mellom meg og Audun, helt til november selvfølgelig. Føler du deg gammel Audun?

Jeg gleder meg veldig mye til bursdagen, for jeg er en ordentlig bursdagsjente. Jeg elsker gaver, at vi alle er samlet, oppmerksomheten og kaker! Og i år får jeg to bursdagsfeiringer, en på dagen og en lørdagen etter. Da skal mamma arrangere et lite miniparty for meg og Andreas (kjæresten til mamma). Jeg ba mamma sende meg noen bilder av meg som liten, synes selv jeg var veldig søt og brun, men de bildene hun har sendt er jeg så stygg på. Kanskje fordi jeg ble litt finere når jeg ble en større baby. På mange av bildene hun sendte meg var jeg rød, skrukkete og alt for tynn. Så de dere får se er de "fineste". Haha. Tenk at noe så lite kan bli så stort. Jeg ser for meg at det er trist for mamma og se babybilder og innse at hun aldri får tilbake den smilende og glad babyen. Hun er stuck med oss tre som nå er voksne og for store til å sitte på fanget.

I Spania får alle jente babyer hull i ørene med en gang de blir født. En søt tradisjon som jeg selvfølgelig skal ta videre om jeg får en liten jente.

Pappa i midten med meg på fanget.

Her ser jeg middels tilbakestående ut.

Flere bilder av meg som liten kan dere se HER.

Jeg ønsket meg solbriller, veske og sydentur til bursdagen men etter at en kompis av meg sendte meg bilde nedenfor var det helt klart hva jeg ville ha. En kanin som jeg kan klippe, kle på klær og dulle med. Er den ikke bare verdens skjønneste?

Men innser at jeg kanskje ikke får den. Vet noen av dere hvilken rase det er? Uansett, det jeg ønsker meg mest av alt er 1000 følgere på instagram og 500 likes på facebook til bursdagen min.

Følg meg gjerne HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer