snaps fra New York

snapchat: martalise

Her har jeg samlet litt snaps fra NY-turen med mamsen. Vi fikk gjort så mye gøy og jeg kunne ønske et kamera kunne følge oss slik at dere fikk sett hvor stor og flott den byen der er. Helt siden jeg kom hjem så har jeg søkt etter skole og leiligheter i NY. Vet ikke om jeg blir å følge den drømmen, men det ser så herlig ut å bo der noen måneder.

I dag har jeg også sett på nytt design til bloggen. Jeg har lyst til å ha noe nytt men jeg er ikke så god på det området. Er litt lei av å ha hele bloggen midtstilt.. Så kanskje jeg redigerer på det i morgen. Vil også ha ny header. Hva tenker dere?

1. Ei litta selfie med mamma og Frihetsgudinnen fra Staten Island fergen. 2. Beautysalongen hvor vi fikk Queen Spa. 3. Utenfor Plaza Hotel.

4. Kinesisk mat i China Town. 5. Selfie på hotellet der vi bodde. Dette var første dagen. Så trøtt!

6. Meg og mamma på Brooklyn Bridge. 7. Hotellet vårt.

8. Frokost i Central Park. 9. Carrie´s steps.

ohhh.... New York.. Im so in love!

10. De berømte frokostene vi hadde hver morgen. 11. Kystvakten i NY. 12. En Aperol at Gillians i Soho.

13. Siste selfien i NY. 14. Turens siste outfit. Det ble joggebukse og joggesko! Sporty!

Nå ser jeg Friends på sofaen mens jeg blogger, betaler litt regninger og ordner litt her hjemme. Sykt deilig å være her hjemme. Kunne ønske Audun var her også. Litt synd at det er så mye å ordne før han skal inn. Føler dagene bare går unna.. Tenk at vi allerede er i juni. Ahh.. Jaja.. I morgen skal vi heldigvis være sammen :-)

Nå skal jeg i gang med NY-guide til dere!

__________________________________________________________

Legg meg gjerne til på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer