Snapchat @martalise

God morgen! Burde egentlig hatt snapchat-filmer når jeg først skal promotere for snapchaten min her inne.. Det er dem som taler best for hvor gal Audun er, hvor mye jeg syter og hvor morsomt vi har det! Disse bildene er bare en liten smakebit! Om dere ikke har oss på snapchat enda, legg meg gjerne til for å følge vår crazy hverdag; martalise… Kun én "a".

Jeg setter veldig pris på dere som snapper meg tilbake. Dere er superraske når jeg har et spørsmål. Enten om det er et filmtips jeg trenger eller et kjøkken/mat/oppskrift! For to uker fikk jeg også en snap av en jente som tok bilder av "dorull-trikset" mitt fra youtube og de brukte denne ideen på skolen. Så herlig! Jeg ble veldig glad og sparte selvfølgelig på det bildet! Uken etter det igjen, fikk jeg fra en jente som hadde laget pasta/scampi retten min. I love you guys!

Veldig kjekt og koselig at jeg oppnår den kontakten med dere som følger meg.. Mye bedre enn enveiskommunikasjon, slik jeg føler jeg av og til har på bloggen..

Vi var fremme sent i går, så nå skal jeg slappe litt av og kanskje sove en time til. Er helt utslitt og hodet verker som bare det. Blogges senere 😄

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Følger deg på snapchat, å du legger ut utrolig morsomt <3 er alltid din story jeg ser først når jeg er inne 😃
martaalise
martaalise,
åhhhh du er så herlig Helene!!! 😃 Vi har vært litt kjedelig på snapchat, men skal bli gøy igjen 😉
nouw.com/martaalise
helene
,
alltid gøy med dere 😊