Smør deg!

(i samarbeid med NIVEA)

I dag har vi hatt en nydelig dag på stranden. Vi lå i fem timer i solsteiken og badet flere ganger. Synes vannet var litt vel kaldt, men når man svetter som en gris så er ikke valgene så store. Man MÅ uti! Vi er så heldig som har en sandstrand rett nedenfor oss! Den må vi huske å utnytte godt i sommer. Litt mye blåmaneter, har dere sett de før? Jeg visste ikke at de fantes. De var nesten lilla.. Men alle badet fordi om.

Nydelig!

Vi lå her helt til halv ni om kvelden :-O varmt og godt!

I dag mottok jeg en pakke fra Nivea med flere produkter som vi skal teste i sommer. Det jeg likte best av alt var en aftersun man skal bruke i dusjen! Så herlig og passer meg fint siden jeg hater å smøre meg med noe som helst etter sol og dusj. Ellers sverger jeg til 30 i ansiktet, jeg blir alltid rød under øynene og på nesa.

Visste du at du skal smøre deg annen hver time? Dette og andre viktige råd får du på førstkommende lørdag og søndag i Oslo-området. NIVEA SUN skal dele ut produktprøver og en rekke badeartikler. Møt NIVEAs soleksperter på Huk Strand fra 12-16.00 begge dagene! Det er så viktig å smøre seg - brun blir man uansett!

Nå må jeg legge vekk. Mannen har laget kyllingtaco og det lukter herlig! Ha en fin torsdagskveld!

Marta Alise

Liker