smoothie-is til store og små

stay cool

God morgen dere! Jeg er så drit lei av å blogge nå. 2 fulle dager med kun blogging og ingen annen aktivitet. Jeg er heldigvis halvveis nå. Fikk hjelp av Therese i går. Så nå er nesten 30 innlegg skrevet, men tror jeg har igjen 25 stk. Og mange av de er skikkelig lange.. Blir litt sliten, men det er veldig spennende! Kunne bare ønske at jeg skrev litt fortere, eller at innleggene var litt kortere, haha :-) Første innlegg blir lagt ut i kveld og det blir lagt ut her først slik at dere kan få link. Blir sykt glad om dere gidder å gi noe respons! Og gjerne hva dere vil høre mer om..

Men i dag er det søndag og det betyr oppskrift-søndag! Mmmmm! I dag skal jeg dele en sunn og herlig oppskrift som dere må prøve i sommer. Den er veldig enkel og god! Jeg har spist en slik is annen hver dag og det er så godt!

slik gjør du:

Mix 1/2 pose med frosne jordbær sammen med 2 ss sitronjuice, 1 dl vann og 1 ananas. Skjær opp ferske jordbær og hell noen biter oppi noen isformer sammen med smoothieblandingen. Frys over natten og kos deg med isen når den er ferdig :-)

serveringsbrettet finner dere her, (annonselinker), isformer fra Clas Olhson

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så forfriskende gode ut da, må absolutt prøves ja 😊
nouw.com/frulea
christinajahren
christinajahren,
martaalise
martaalise,
Anne
,
Er sosiale media jobben din?? Eller jobber du med noe annet også? Hvor evt. jobber du?
martaalise
martaalise,
jeg blogger 😊 Men er ikke så lenge siden det var mer hobby enn jobb!
nouw.com/martaalise