Sminke.se - Billige og gode skjønnhetsprodukter til deg

(I samarbeid med sminke.se)

Tenkte jeg skulle tipse dere om en nylansert svensk sminkebutikk på nett. De selger fra Sverige til Norge og kan tilby all slags skjønnhetsprodukter, sminke og tilbehør. Det som er så fantastisk med denne siden er ikke bare at de har et godt utvalg, men de er også superbillige. Med andre ord, alle jenters drøm.. Tenk å fylle opp hele handlekurven med sminke og diverse uten å blakke seg totalt?Hvem sier at god sminke må være dyrt? Sminke.se tilbyr en blanding av kjente merkevarer og et spennende budsjettalternativ og deres visjon er å tilby et bredt spekter i alle områder som er blant de laveste på pris i Norge. Alle produktene deres er garantert autentisk og tilrettelagt for det europeiske markedet.

Primer, foundation, BB cream, CC cream, concelear og andre viktige baser på hud og ansikt finner du HER

Sminke.se har sminke og utstyret som passer alle. Har du blåe, brune eller grønne øyne så har de øyenskygger, maskara og eyeliner som passer akkurat deg! Disse sminke paljettene med seks forskjellige farger koster kun 39,- Kjøp de HER!

De har all slags tilbehør og utstyr for å utføre et vakkert negledesign. Jeg digger jo disse Magic Beads Caviar til negldekorasjon. Perfekt til sommeren! Og de koster kun 35 ,- De finner du HER!

Dette er bare et lite utvalg av deres mange skjønnhetsprodukter. De har all slags makeup sets, tilbehør til vipper, falske øyenvipper, hudprodukter. bronzere, og ett stort utvalg av sminkekoster til svært redusert pris! Hos sminke.se får du mye for pengene :-) Det liker vi!

Marta Alise

Liker

Kommentarer