Smink deg til julebordet på 1-2-3

enkel og glitrende julesminke

Vanligvis sminker jeg meg med mørke og lyse toner fra naturen. Jeg er veldig glad i brun, beige, burgunder og sort. Men siden jeg er glad i å gjøre noe annerledes når jeg skal ut og nå som det er vinter og julebordsesong - så tenkte jeg å vise dere et steg for steg innlegg :-)

________________________________________________________________________________________

steg 1: basen

Dette trinnet er kanskje det kjedeligste. Her sminker jeg meg med dekkstift, pudder og til slutt konturer jeg ansiktet med et konturpalett fra Anastacia.

Steg 2: party-eyes

For å få litt pynt på øynene, men samtidig holde det enkelt - tar jeg en glitter-øyenskygge-penn over hele lokket. Smører det utover med en liten kost før jeg drar frem teipen. Teipen er et lite triks for å få rett eyeliner og ikke minst lik på begge sider. Jeg må ha teip for å få det ordentlig fint, så om det er flere som sliter så er dette utrolig handy å bruke! Avslutter med punktvipper siden jeg sluttet med extensions for mange mnd siden.

Steg 3: Highlighter og party-lips

Etter at jeg er fornøyd med øynene legger jeg en lett highlighter over kinnbeina og på nesen. Man kan aldri få for mye highlighter, eller hva? Det aller siste jeg gjør er å ta røde lepper på meg. De ser kanskje rosa ut på bilde, men de er mer røde enn det ser ut som. Elsker å bruke rødt på julebord!

_________________________________________________________________________________________________________________

Les også:

Høstsminke på 1-2-3.

Halloween sminke steg for steg.

Sommersminke steg for steg.

Gi sminkevesken din en detox.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Elisabeth
Elisabeth,
Hun trenger å operere seg? Er det derfor hun nå får vise frem klær for Ellos? Og være modell for Lingeri?! Hahaha..... du er skudd i hodet du..... er sikker på du leter etter feil hos andre fordi du ikke kan finne en eneste rett ting i ditt eget speilbildet!
Helene
Helene,
Du trenger absolutt ikke operere deg, du er fin som du er <3 får aldri til øyenskygge hahah det blir alltid noe feil
IP: 82.99.3.229