Smerter fra helvete

Jeg må starte dagen med å si: HELVETESATANSÅJÆVLIGVIHARDET! Håper at alle som vurderer dette virkelig tenker seg om 100 ganger, for smertene vi går igjennom er så forferdelig og ekle. Som jeg sa i går, smertene er så store at man nesten angrer på inngrepet. Jeg er for det meste på sofaen på dagen og i sengen i løpet av natten, men hver gang jeg reiser meg for å gå på do eller hente noe så starter hjertet mitt å banke fort, jeg blir svimmel og kvalm og vil bare sette meg ned igjen.

Jeg bekymrer meg sånn for at dette skal være forgjeves, jeg bekymrer meg for at jeg skal få en infeksjon og må på sykehuset igjen. Jeg er livredd for å besvime igjen og jeg er livredd for at noe skal skje med stingene eller at jeg skal begynne å blø. Jeg hadde gjort mye for å få med meg en av de sykepleierne fra Tallinn med meg hjem. Jeg kjenner at jeg går å er urolig og redd hele tiden, samtidig som er jeg glad for at jeg har gjort det og lettet for at det verste er over.

Ikke les dette om du er prippen eller skal til å spise akkurat nå. Men; jeg har ikke vært på stor do siden søndag morgen, er systemet mitt skadet? Jeg er i tillegg blå og grønn på tissen. Sist gang jeg hadde blåmerke der nede var når jeg ble sparket på barneskolen i friminuttet av en idiot i klassen. Vi spilte fotball da, så han er unnskyldt.

Jeg kan ikke si at jeg føler meg som verdens fresheste, jeg har akkurat barbert leggene og børstet håret for å ikke skremme Audun vekk. Vi hadde et lite øyeblikk hvor vi lå å kysset isted og da kom tanken på å ta det til neste nivå. Men for å være helt ærlig så har jeg så vondt og smertene er så store at jeg hadde dødd før vi hadde fullført noe som helst. Haha, vi får ta det igjen kjære ♥

Ellers er jeg svak som en liten kattunge. Dataen ble ladet ut for batteri isted og da begynte jeg å gråte fordi jeg måtte reise meg å hente laderen som lå en meter unna. Jeg bruker ca ett til to minutter på å reise meg og jeg går som en gammel mann med beina spredt og tærne pekt utover. Jeg klarer ikke å strekke meg skikkelig, ryggen knytter seg og holdningen er den verste. Lite pent, skulle ha filmet det og vist dere.

Nå skal vi spille litt nintendo og kose oss med rester fra kyllingsuppen som Audun laget i går. Den er nydelig forresten, og fortjener en liten plass på bloggen en gang i fremtiden! Det er kylingsuppe med epler og curry; verdens beste suppe! Hva er deres planer i dag? Kjenner jeg blir misunnelig av å spørre om det, for det er så mye jeg selv vil gjøre men som jeg ikke klarer. Jeg vil gå på tur, gå på kino, kjøre ett sted, bevege meg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer