sliter du med søtsuget? her er mitt beste tips!

God kveld. Nå sitter jeg i sofaen med verden beste følelse. Jeg nemlig fått unnagjort myeee av det jeg har planlagt i lang tid + at jeg har trent i 50 minutter. I tillegg til dette sitter jeg å venter på mat. Audun lager nydelig kyllingssuppe og det er virkelig verdens beste suppe! Jeg fikk snap fra en bloggleser som skulle lage suppen i går, og da fristet det så mye at jeg gikk rett på butikken for å kjøpe ingrediensene. Oppskriften finner du HER. Elsker virkelig smaken av karri, kylling og epler sammen! Heldig fantastisk!

I dag tenkte jeg å tipse dere om noe jeg gjør hver uke. Dette er et smart tips til spesielt ukedagene når man er fysen på noe søtt eller dessert-lignende.. Jeg lager gele én gang i løpet av helgen, og det porsjoner jeg ut slik at vi får en lite glass etter middag hver dag. Lite kalorier og lett dessert som får vekk suget :-) Dette må dere prøve! Jeg har kjøpt mine "porsjonsglass" på IKEA og de er super til å bruke! De gir også litt farge inn i kjøleskapet, haha!

- slik gjør du -

Kok opp 1 liter vann og legg en stor bolle på kjøkkenbenken. Finn frem 10 skåler/glass du vil bruke. Bland 2 pakker med gele og 1 liter varmt vann i den store bollen. Bland godt før du heller de oppi skålene. Sett de i kjøleskapet og nyt en skål med gele når kvelden kommer :-)

Du bestemmer selv hvor mange porsjoner du skal ha, jeg får ca 10 stk med to pakker :-) Perfekt til å spise mandag-fredag!

Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan lage innlegg på flere snacks og frokoster. Det skal jeg selvfølgelig oppfylle :-) Nå dør jeg av sult igjen, la suppen bli ferdig snart......

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Smart ide, takk
martaalise
martaalise,
:D <3 no prob
nouw.com/martaalise
Line
,
Smart! Kan lage gele av funsaft også 😁
martaalise
martaalise,
Ja det har vi laget et par ganger 😊 Ikke like godt da.. Hehe
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Gele er så godt! Selv foretrekker jeg å lage selv med saft uten sukker og gelatin. Da føler jeg meg liksom hakket mer sunn! 😃
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Hehe, ja vi og har laget det. Men når man skal ha i så små porsjoner spiller det ikke noen rolle.
nouw.com/martaalise
Helene
,
Gele er godt av og til, men det er liksom ikke det samme uten vaniljesaus 😂
martaalise
martaalise,
Lnn91
Lnn91,
Dette var et kjempe smart tips 😃
Jeg er ikke så veldig godtesyk om kveldene heldigvis, men vil heller ha noe salt eller noe 😊
nouw.com/lnn91
martaalise
martaalise,
heldig du er 😃
nouw.com/martaalise
Mette Larsen
,
Gelé!!! Just love IT!
martaalise
martaalise,