SLITEN

a day in Gandia

Åh herregud så sliten jeg er nå. Klokken er halv ett om natten, men jeg skriver innlegget nå - selv om jeg har tenkt til å poste det imorgen tidlig. Så sliten altså. Herregud. På vei hjem fra Gandia tok vi gamleveien hjem igjen og shitt så dårlig lys det var. Jeg så veldig lite og måtte konsentrere meg noe sinnssykt! Er så redd for å gjøre noe galt eller kjøre i motsatt felt, haha.. Sistnevnte er mitt mareritt! Vil heller kjøre utfor nesten... Men, det gikk bra og ingen skrap på bilen foreløpig. I sted når vi kom hjem så måtte jeg bare forte meg og slenge meg ned på sofaen. Og her er jeg enda. Skal snart sove for i morgen skal jeg tidlig opp og sole meg :-) Har rukket og kjøpe litt smågaver og mat jeg vil ha med meg hjem. Wohooo! Ble også noe annet selvfølgelig. Gleder meg til å vise dere.

Fine jentene <3 Vi kjørte i ca 20 min før vi kom til Gandia og her fant vi et kjøpesenter som var ute. Veldig kult, men litt varmt også. Det er så mange gøye butikker her! Kunne ønske vi hadde de hjemme. Vi skulle egentlig ut å spise, men vi tok en tunfiskbaguett og tenkte vi kom til å bli sulten senere. Men det ble med det. Så i morgen må vi ut for nå har vi hatt altfor mange "enkle dager".

Jeg kjøpte verdens kuleste veske! Skal vise dere i løpet av de neste dagene <3 Nå skal jeg ut å sole meg. Tenk, bare to soldager igjen.. Også har jeg solfri i 7 uker før jeg drar til Mexico! Men, jeg skal ikke begynne å glede meg til det nå, for da tar det så lang tid. Først; Audun <3

____________________________________________________________

send meg en snapchat: martalise - har åpnet den i dag igjen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer