Slik viser du at du bryr deg om kjæresten din

I dag er det 2 år og 5 mnd siden meg og Audun ble kjærester.. Vi pleier ikke å feire hver mnd som går, men jeg var litt i det klissete hjørnet i dag... I den forbindelse har jeg skrevet 8 tips til å vise hvor mye du bryr deg om kjæresten din

1. Bli med på hans hobby

Man er heldig om man deler samme interesse og hobby som kjæresten sin, men dette er ikke alltid tilfelle. Bli med på fisketur, sykkelturer, tur i naturen eller hva enn hobbyen hans er. Jeg og Audun skal på telttur i sommer. Ikke at det er hans store hobby, men det er hans ønske og det er deilig å kunne si ja uten at han skal føle at han må mase på meg. Jeg vet også at han lett er med meg hvor enn jeg måtte ønske, selv hvor lite lyst han har. Sistnevnte viser han ikke og det er veldig herlig at han har den gode egenskapen.

2. Vær en del av hans familie

Om du virkelig bryr deg om mannen din, så bry deg om de rundt han. Dette er kanskje en av de viktigste punktene. Det er ikke sagt at man skal komme like godt med alle, men la det gå og prøv å være positiv for han :-) Familie er så viktig!

3. Ikke la kjærlighetslivet bli en rutine

Når man har vært sammen en stund kan alt lett gå på autopilot. Stopp og kom dere løs! Finn på nye ting, vær morsom og leken!

4. Vær en god lytter

Det er viktig å være en god samtalepartner. Dette innebærer ikke bare å være åpen og ærlig, men også en god lytter. Lytt til hva han enn måtte snakke om og still spørsmål for å virke interessert. Av og til kan bli lei av å høre om den og den fotballkampen eller "han irriterende" på jobben, men det går begge veier. Jeg er sikker på at Audun blir lei av all klær og sminke-snakket mitt :-)

5. Gi han komplimenter

Det går ikke en dag uten at jeg forteller Audun 10 ganger hvor deilig, pen, fin og skjønn han er. Dette er kanskje litt overkill for mange, men vi har et sånt type forhold at når vi tenker på noe, så sier vi det. Vi er jo også mye sammen så jeg er heldig som har den muligheten. Det er så hyggelig å si fine ting til hverandre, er dere ikke enig? Fortell han hvor fin du synes han er, legg merke til han!

6. Overraske han!

Hvor hyggelig er det ikke å få en liten lapp hvor det står fine ting, eller en liten gave, sånn midt i hverdagen? Det trenger ikke alltid å være bursdag eller valentinsdag for å fortelle hvor mye du elsker eller setter pris på han. Søte overraskelser er det beste som finnes. Jeg våkner alltid med en skjønn lapp fra Audun om han har dratt tidlig ett sted. Love it!

7. Hold løftene dine.

Det er så viktig å være en person han kan stole på, så om du lover noe, så hold det. Vær også den han kan lene seg på med sine dilemmaer, daglige utfordringer og andre ting han sliter med.. Selv om ikke det er så store problemer, så er det alltid godt å komme å snakke med en man kan stole på.

8. Sett pris på han, det han gjør hjemme og jobben han gjør.

Det er ikke sikkert han får høre det andre steder, så la han få vite hvor mye du setter pris på han og hvor flink han er til det han gjør. Jobber han mange timer eller har lang vei til jobb? Fortell han hvor flink han er som holder seg

Tusen takk for fine år sammen elskling! Gleder meg til de 100 neste, du er best i hele verden 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
så fint inlegg 😊 har vært sammen med kjæresten min i 2år og snart 3 mnd, viktig og sette pris på verandre og finne på nye ting slik at ikke alt blir "vanlig" men i hektisk værdag og mye jobb er ikke det alltid så lett, men trenger ikke være det store heller, bare det og gjøre noe sammen <3
martaalise
martaalise,
Enig med deg 😃 <3
nouw.com/martaalise
Haldis Helene
,
Dere e så nydelige! 😘 Trenger dine gode tips nå Marta. Vet du om sted i Arendal de er gode på vippe extentions?
martaalise
martaalise,
Hei søte <3 nei for de gangene jeg har gjort i Arendal har jeg tatt privat og det er ikke noe jeg vil anbefale. For nesten ett år siden har jeg gått til Beauty House Oslo og blitt der.. Så jeg kjenner ikke noen salonger i Arendal som er flinke til det for jeg har aldri tatt :-O Sorry <3
nouw.com/martaalise