slik vil jeg bli når jeg blir gammel

Noe av det jeg alltid har fryktet, er å bli eldre... Jeg er så redd for å se meg selv i speilet - og ikke kjenne meg selv igjen. Jeg er så redd for at jeg begynner å glemme eller at jeg plutselig blir prippen. Man har alle hilst på en gammel, sur og bitter lærer og tenkt at man ALDRI i verden skal bli sånn selv. Men tenk å plutselig våkne en dag også innser man at man er gammel og bitter - akkurat slik som læreren på ungdomsskolen.. Eller prippen. Eldre folk skal alltid være så prippen! Jeg er livredd for at jeg blir slik...

Derfor blir jeg ekstra glad når jeg får oppdateringer på denne damen. Baddiewinkle. Hun gir meg håp. Håp om at livet forsatt er en lek når man runder 80. Tenk dama er snart 90 år - men sinnet hennes er nok 70 år yngre! Så lekker, morsom og skjønn! Jeg tror vi kan telle på en hånd - hvor mange som er som henne i denne alt for seriøse verdenen. Jeg håper jeg sprer like mye glede når jeg er 88 år gammel..

fun. sweet. happy. kind. lovely

Om du vil ha en gledesspreder på facebook eller instagram må du søke henne opp. Hun kaller seg for "baddiewinkle". Alle bildene er fra hennes facebook :-)

______________________________________________________________________

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sara
,
Så utrolig bra 👏👏👏
Helene
,
Haha jeg digger ho dær! Ho er så kul😂❤