slik rydder du i skapet ditt

God lørdag dere! Jeg satt i 11 timer i går og blogget for Audun. Åhh. Dere aner ikke hvor sliten og grinete jeg var.. Herregud! Jeg måtte bare gå å legge meg tilslutt. Hadde kun rukket én spisepause og to dopauser i løpet av alle de timene.. Det er så mye skriverier! Men han er veldig flink og det er jo veldig interessant. Så jeg skal forsette i dag. Tenkte kanskje å legge ut noe i går, men vil gjerne finne litt bilder og gjøre det ordentlig. Men lover å linke til bloggen her inne med en gang jeg har lagt ut noe! Tenkte kanskje å legge ut noe hver dag en periode, også dele det opp til at det blir 3-4 innlegg i uken!

____________________________________________

Men i dag dere! I dag har jeg lyst til å gjøre litt mer plass til min egen blogg og ha et litt morsomt innlegg... Eller, ikke alle synes det er gøy å rydde! Men det er gøy å ha det ryddig ;-) Så håper dere kan få bruk for mine tips! :-)

ORGANISER: Det viktigste for meg i et walk in closet er at tingene er organisert og sortert! Jeg kan ikke ha belter eller skjørt flere steder. Nei, ett sted for alle tingene slik at jeg har det ryddig i hodet og vet hvor jeg kan finne det jeg leter etter når jeg trenger det. Det er jo ikke bare det at det er deilig å ha det ryddig, men det går jo mye fortere med et organisert klesskap når man skal kle på seg :-) Tid spart om morgenen!
Kleshengere: For å få et ordentlig og rent uttrykk i klesskapet, må man ha like kleshengere. Jeg har valgt hvite for det ser enkelt og rent ut :-) Men det viktigste er at de er like! Jeg har kjøpt mine hos IKEA.

TØRK STØV OG RYDD: Det legger seg fort støv overalt og et skippertak i <<ny og ne>> er viktig å få unnagjort. Ikke noe morsomt, men det blir så fint etterpå!

VASK SMINKEN DIN: Sminkekostene må vaskes oftere enn du tror. Her er ikke jeg verdens flinkeste men det er veldig deilig å få det unnagjort. Jeg liker også å organisere sminken min og tørke av den med en vår duk.
Organiser klærne: Ta toppene for seg, kjolene for seg osv. Om man har ekstra tid kan dele det inn etter farger eller type topper. Jeg prøver å se på lengden slik at det blir så og si det samme. Om dere ser på bilde over, så ser det ikke så fint ut med det mellomrommet - det prøver jeg å unngå :-)
Smykker: Disse må også tørkes støv av, av og til! Heng de opp og ha de på ett sted!

ØREDOBBER: Som dere kanskje skjønner, så har jeg veldig øredobb-dilla! Jeg har alltid vært sånn. Så de har jeg mange av og de må faktisk henges ordentlig opp, for ellers blir de ødelagt! Finn et stativ på en smykkebutikk og heng de fint opp! På den måten får man også se alt man har, og bli flinkere til å bruke det man har kjøpt!

KVITT DEG MED DRITT: Det er ofte ting hoper seg opp og man får så mye ting overalt. Det ser jo ikke bra ut! Hiv ut det du ikke bruker og organiser hyllene dine med minst mulig ting. Det ser rent og fint ut! Og da slipper du rot i hodet ditt :-)
TA FREM KLÆR TIL SESONG: Dette er superviktig for å få et ryddig klesskap! Ha kun de klærne fremme som passer til sesongen! Jeg har ryddet vekk alt av høst og vinterklær. Har også solgt og gitt bort en del. Skulle jeg ha hatt alle klærne fremme, så hadde det sett utrolig rotete ut og vært en forferdelig miks av ull og mørkeklær blandet med de fargerike og tynne, hvite klærne mine. NEINEINEI!
HENG OPP KLÆRNE: Det verste man gjør når man kler på og av seg, er å ligge det over stolen eller i en haug på gulvet! Også hoper det seg opp i løpet av uken og til helgen gidder man ikke å ta det. Og da er det konstant rotete.. Heng klærne opp med en gang!
RYDD I VESKENE: Veskene er sånn typisk sted der det er mye rot. Ta vekk veskene du IKKE bruker og heng opp de du liker! For mange vesker ser utrolig rotete ut!
HVA ER ANLEDNINGEN?: Med de lange kjolene mine, så har jeg organisert de etter hvor pyntet dem er. Dette er kanskje for spesiell interesserte. Men jeg har feks enkle sommerkjoler til høyre og de litt finere kjolene til venstre. De til venstre blir dessverre ikke brukt alt for ofte..
Sånn! Det var mine beste tips for et ryddig og fint klesskap! Det er selvfølgelig mye enklere å holde det når man har et helt rom til klærne sine, men noen av disse tipsene passer også for dere som har et klesskap :-)

Nå skal jeg få besøk av en venninne også skal vi blogge videre på Auduns blogg! Fjooo! Så mye jobb altså! Så takknemlig for at jeg får hjelp!

_____________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mylifeascharlotte
mylifeascharlotte,
Wow, sku ønske jeg bare hadde ett klesskap og var like flink til og ha orden og system som deg!
nouw.com/mylifeascharlotte
Turid
,
Blir spennende å lese Audun bloggen, og du er så dedikert til dine gjøremål. Walk in closet er bare superlekkert.,
martaalise
martaalise,
Tusen takk Turid <3 😃
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Jeg ønsker meg sårt et walk in altså 😍
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Det er deilig!
nouw.com/martaalise