Slik pakker jeg inn julegavene

Nå har jeg pakket inn alle gavene vi kjøpte på søndag. Det er ikke 1/3 del en gang, men vi har i hvertfall begynt.. I morgen er det 10 dager og jeg blir helt stressa. Har ikke pyntet ferdig her hjemme heller.. AH! Kunne ønske jul var både november og desember :-) Alt for kort med bare én måned. Men jeg må si jeg elsker å sitte å pusle med gavene, pynt og innpakningspapir. For en skikkelig ro over meg når jeg holder på. Kunne pakket inn hundrevis av de...

________________________________________________________________________________________

Er dere i mål med julegavene?

Hver jul velger jeg et "tema" slik at alle pakkene matcher. De skal jo ikke under samme juletre, men synes det blir mest ryddig i mitt hodet om alle er i samme stil :-) Haha. I år har jeg valgt fargene rødt, sølv og sort.

Når du pakker inn noe som er vanskelig så er en idé å pakke det inn som en karamell. På den måten retter du opp en "stygg" pakke :-) Jeg synes det er koselig å lage litt forskjellige innpakninger. Husk å ta bånd på begge endene slik at det blir enda finere.
Den julenisse-gaven er selvfølgelig til et barn og den er lang nok slik at nisseluen sitter godt på :-) Julekuler som er litt mindre enn vanlig er så fin å bruke på julegaver. Tre de gjennom båndet på gaven slik at de ikke detter av. Synes også det er fint å pynte med polkastenger. Det gjorde jeg i fjor også. Hvem liker ikke litt godteri til pynt? Haha :-)

_________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg lage et lite juleønske-innlegg :-) Hva ønsker dere dere til jul?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Så kreative gaver! I år var jeg faktisk ferdig med julegaver før desember startet. Sykt deilig, men merker nå at jeg vil fikse flere gaver.. Så det spørs om jeg klarer å holde meg eller om det blir flere gaver under treet da 😊
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Så utrolig kreativ du er, det var kjempe fint 😊
Anne
,
Du er svært så inspirerende. Forguder deg og din blogg :*
martaalise
martaalise,
åhh forguder faktisk! så søt
nouw.com/martaalise