Slik leser du bloggen

Jeg har fått litt forskjellige tilbakemeldinger etter at jeg startet bloggen, men de fleste har vært veldig positiv og de som har vært mindre positiv er fra de som ikke helt skjønner hvordan man skal lese bloggen. Så nå tenkte jeg å vise dere hvordan Nouw-bloggplattform fungerer, for den er nemlig veldig bra når man forstår den!

1. Helt øverst er ulike kategorier som bloggere på nouw.com er innom. Jeg har en personlig blogg men den er ikke som et alternativ. (Har ikke helt skjønt dette men dere kan finne det på forsiden). Om dere trykker på for eksempel "foto" får dere opp foto-bloggere.

2. Topplister er en liste over de mest leste bloggere her på nouw. Om dere trykker inn der kan dere få se både topplisten i Norge, Sverige, Finland og internasjonalt.

3. "Categories" er mine kategorier her på bloggen. Der har dere oversikt over alt jeg blogger om og kan finne innlegg om det dere liker å lese om. For eksempel "reise og ferie".

4. Facebook knappen er link til bloggsiden min. Følger du her får du oppdateringer når jeg har lagt ut nye innlegg på bloggen! Har også litt videoer fra hverdagen som jeg legger ut :-) "Best of" er de beste eller mest leste innleggene jeg har hatt på bloggen.

Nouw har en funksjon jeg elsker, og det er "søk"-knappen. Her kan du søke på tidligere innlegg jeg har hatt. For eksempel "Auduns kyllingsuppe" også dukker alle innlegg som inneholder denne setningen. Eneste som er dum med denne søkemotoren er at den er ganske "følsom", man må skrive det helt korrekt for å finne innlegget. Av og til er det faktisk bedre å søke på google. Feks "marta alise blogg, kyllingsuppe".

​Litt kjedelig innlegg på morgenkvisten men har utsatt dette innlegget veldig lenge og tenkte at det var på tide! Blogges snart igjen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sol Iren
,
Synes det var en god forklaring. Vi er sikkert en del over 40-50 som leser her og vi er ikke like god som det dere er. Begynte å lese bloggen etter dorull trikset ditt ☺ stå på!
martaalise
martaalise,
haha 😋 Så artig at du følger! <3
nouw.com/martaalise
Nina
,
Nå skjønte jeg litt mer, he he. Takk for god forklaring. Ønsker deg en strålende dag
martaalise
martaalise,
helene
,
Utrolig god forklaring 😊 Sikkert greit for de som ikke skjønner det helt. Liker veldig den søkemetoden selvom den er litt avansert <3
martaalise
martaalise,
<3 ja kunne ønske den ikke var så sensitiv!
nouw.com/martaalise