slik klipper jeg håret

tskjorte her

Jeg har alltid hatt langt hår, minus ett år; i 2009 klippet jeg bobb. Elsket det, men etter 2 mnd begynte jeg å savne håret mitt. Jeg bare elsker langt hår og tror jeg kommer til å ha det til jeg dør. Men jeg liker veldig godt å klippe det ofte. Helst hver 3 mnd. Da klipper jeg det hjemme på badet, for jeg synes det er blodpris hos frisører her i Norge. Så med mindre jeg får det gratis pga bloggen, så tyr jeg til saksen selv :-)

Så, dere som har spurt meg om hvordan jeg får så langt hår så har jeg tre tips til dere. 1. Ikke bruk rettetang, krølltang og masse produkter i det for ofte. 2. Klipp tuppene jevlig 3. Bruk en hårolje ett par ganger i uken.

I dag valgte jeg å klippe det. Er 2 mnd siden sist og jeg trengte noe nytt. Tok bilder underveis i tilfelle dere vil prøve dere :-) Jeg har et veldig avslappet forhold til hår, for det vokser jo ut igjen, så jeg er ikke 100 % nøye. Så lenge jeg synes det blir fint, så er jeg fornøyd!

du trenger:

en frisørsaks, en kam for å skille håret, to strikk, en børste og en hårolje

slik gjør du:

Børst håret ditt og lag en skill på midten. Jeg hadde ikke noe kam, så brukte en neglepinne.

Ta like mye hår fra hver side og fest et strikk under haken. Man ser litt komisk ut, haha :-)

Ta et strikk til der du vil klippe. På den måten bestemmer du lengden selv. Jeg valgte å klippe like mye som jeg pleier. Men håret er kortere enn vanligvis, så totalt ble det kortere.

Klipp rett under der du har festet strikken. Pass på at det blir jevnt.

Ta ut strikkene og smør tuppene med litt hårolje :-)

Med denne teknikken får du lengre hår bak og kortere foran :-) Eneste jeg mangler nå er å farge håret. Har rester etter en balayage jeg fikk i fjor, men jeg liker det litt lyst i tuppene - så jeg er usikker på om jeg skal farge det. På bilder kommer skillet så utrolig mye bedre frem enn i virkeligheten.

Så fornøyd med den nye klippen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,

Så smart - skal prøve ved neste stuss jeg også. Klem og takk for tips.

martaalise
martaalise,
birgitteberge
birgitteberge,

Genialt! Ble jo kjempe fint! 😊

nouw.com/birgitteberge