Slik gikk det første dagen

Er noen våken? Jeg skal snart slukke lyset men tenkte å fortelle dere om dagen først. Vi har jo gått å gruet oss, men samtidig var det litt godt å komme i gang... Vi stod opp tidlig i går, kledde på oss, spiste frokost og begynte å gå oppover.

Retten startet 09.00 slik som i høst, men vi holdt på mye lenger. Klokken var nærmere fire når vi avsluttet og jeg kjente det var ekstra slitsomt i dag siden vi ikke hadde fått nok søvn. Det er mye som er spennende å følge med på, men det er også mye traust og tørt. Det ble også valgt en jury i dag og de skal være med å bestemme fremtiden vår. Juryen består av helt vanlige mennesker, 5 kvinner og 5 menn. Utrolig rar følelse at fremmede mennesker som ikke kjenner oss, skal være med å avgjøre noe så viktig for oss. Men men... Hadde det ikke vært fantastisk om juryen bestod av gamle klassevenner eller familie, haha 😃

Jeg turte ikke å ta noen bilder i retten i dag så dere får bilder fra dagen. Det er så herlig å blogge om Audun igjen, med bilder av han og at han ligger ved siden av meg. Da føler jeg at blogglivet er komplett!

Etter retten dro vi å spiste middag. Det ble en cæsarsalat på meg og laks på Audun. Vi prøver å holde en sunn linje her borte men vi feiret med litt italiensk sjokoladeis på hotellrommet før vi la oss for en liten siesta på 2 timer, 😂👏 Om dere lurer på hva vi feirer, så var det selvfølgelig at første dagen var over og at jeg faktisk skal vitne siste dagen og samtidig få lov til å være i rettsalen hver dag. Jeg gruer meg sånn, men håper jeg kan bidra med noe!

Jeg har forstått at jeg har mange nye lesere som ikke har fulgt oss siden i høst, så om du er en av dem og ikke skjønner hvorfor vi er i retten og hva som har skjedd, kan du trykke på "Arkiv" også lese fra slutten av august, september og litt oktober. Det står også mye i kategori "Audun" og "Personlig".

Nå ligger Audun ved siden av meg å hører på noen lydfiler til retten. Jeg synes så synd på han, for han står så på når han egentlig ikke har så mye energi igjen. Irak-turen kom litt brått på for han stakkars... Men heldigvis får han energi og glede fra meg (sier han i hvertfall 😂😍✌)...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Merlindab
Merlindab,
Lykke til Marna og Audun. Håper dere får noen positive overaskelser i retten. Heier på dere! 😘
nouw.com/merlindab
Merlindab
Merlindab,
martaalise
martaalise,
Hei Merlinda 😊 Håper jeg og, men tviler. Vi får se <3 Takk for det!
nouw.com/martaalise
Tina
,
Masse lykke til de kommende dagene, fine fine dere <3 følger deg både her og på snapchat. heier på dere, massemasse!!
martaalise
martaalise,
Hei Tina <3 Takk for at du følger oss! Så utrolig koselig <3 😃 Det trenger vi! En liten heiagjeng <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
For en utrolig lang dag, skjønner at deg ble en Siesta på dagen ja😊 Uendelig lykke til de neste dagene<3 det er rart å tenke på at noen andre bestemmer over hva utfallet blir, som du sier helt vanlig mennesker. Skulle heller vært noen du kjente som du sier😄 Gleder meg til å følge med videre❤️ Den isen var utrolig liten haha! Men dere fortjener og kose dere litt nå så ikke ha dårlig samvittighet. Heier på dere!
martaalise
martaalise,
Ja kanskje du skulle vært i retten? Haha <3 😃 Isen var på størrelse med tommelen min! Men sikkert full i kcal! </3
nouw.com/martaalise
Ane,
Jeg begynte å følge bloggen din for en stund siden, men historien deres og måten du skriver på interesserte meg sånn at jeg leste meg langt tilbake gjennom arkivet ditt, spesielt Auduns historie. Det var ikke dør jeg kom til innlegget som Audun skrev til deg om hvordan det skulle bli å forlate deg at det virkelig slo meg hvor tøft dette må være for dere. Selv er jeg på utveksling i Brasil, og merker hvor tøft bare 11 måneder er... Du har latt oss blitt kjent med deg og Audun, og jeg kan ikke annet enn å heie på dere som bare det, og jeg håper virkelig at det ordner seg for dere! Bloggen din er er friskt pust, og så mye mer realistisk enn hva du vanligvis får servert, at du kan ikke annet enn å elske den. Spesielt at det varierer så mye, alt fra (alt for) fristende oppskrifter til innside info fra fengselssystemet. Så tusen takk Marta, du er virkelig herlig!
anesm@blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Ane! Tusen takk for herlig kommentar! FIkk du med deg at jeg postet den på Ukes innlegget mitt på søndag? <3 Jeg ble så glad <3 Håper du har det herlig i Brasil selvom du savner hjem <3
nouw.com/martaalise