slik feiret vi 3 års dagen vår

Hei dere. I kveld tenkte jeg å fortelle dere om gårsdagen vår. Vi feiret 3 år sammen og det ble en finere dag enn jeg trodde. Audun hadde lagt den fine planen og kjøpt inn fine gaver til meg. Så søt.

Dagen startet med 1 time trening nede på treningssenter før vi fikk besøk av en massasjedame som var her litt over 2 timer. Vi fikk deilig massasje før vi gikk i dusjen. Følte meg som ny når jeg kom ut... Nyfødt! Haha :-) Etter det stelte vi oss og laget middag sammen. Vi spiste biff, blomkålpure, stekte grønnsaker og soppstuing her hjemme. Sykt godt! Vi rakk også en episode med OJ før vi ruslet ned på kinoen. Så deilig å bo i byen når vi vil finne på noe.

Filmen vi valgte var La La Land og den var veldig fin. Likte ikke helt slutten men shitt som vi koste oss! Audun hadde nemlig med seg to gaver. En gave med to champagneglass og en champagne! Jeg skjønte det ikke først, men planen hans var nemlig å drikke litt på kinoen. Og da skjønte jeg også hvorfor han sa "vi vil sitte lengst mulig borte fra folk" når han kjøpte billetter. Haha, han altså! Så da satt vi der da, og så på musikal mens vi drakk litt champagne. Så romantisk og spontant!

Glassene er også en liten gave til bryllupet vårt. Nå må ikke dere missforstå. Vi har ikke planlagt noe og vi er heller ikke forlovet, men Audun syntes vi kunne begynne å spare og kjøpe litt etter litt når vi ser noe fint. Den tanken smeltet hjertet mitt. Så disse to glassene skal vi ha på bryllupet vårt. Blir nok noen år til, men deilig å vite at vi begge to har lyst til å dele mer enn 3 år sammen. Hele livet <3

Smykket på bildet fikk jeg sammen med noen bilder av oss, rett før vi dro på kino. 3 gaver for 3 år vi har vært sammen. Så fint og gjennomtenkt. Han er virkelig verdens snilleste!

Er ikke jeg heldig så vet ikke jeg... <3 Tusen takk fine Audun! Du er høyt elsket! Jeg hadde en nydelig 3 årsdag og du vet akkurat hva du skal si og gjøre for å gjøre meg lykkelig! Elsker deg!

________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg legge vekk pc og kose meg med Audun og Super Mario. Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
martaalise
martaalise,
Ine
,
<3