Slik får du en topp kveld

Nå har det vært mange poster på hva vi har gjort her nede og denne posten er ingen unntak. Men, den kommer med en liten kreativ vri. Tenkte å ta for meg hele hendelsesforløpet på vår siste dag ute her i Spania og hvor bra kvelden blir med et par tips! Passer bra mtp at det er helg nå, eller hva? 😂👍

Vi startet kvelden på hotellrommet med ett par vinglass mens vi gjorde oss klare. Da står begge nakne og gjør seg klar på badet med musikk i bakgrunnen - dette er så morro! Lenge leve voksenlivet uten barn, haha! Også går vi ut for å dokumentere hvor uskyldige og fine vi er (før det braker løs) - klare til middag!

Også er det viktig å spise så man ikke blir dårlig eller fysen på noe nattmat...

Kokken synes vi var så skjønne og siden vi ikke har tatt ett bilde sammen i løpet av turen, sa vi ja når hun spurte. Kjærlighetsbilde blant all maten er ikke feil!

Ett par glass med vin til maten gjorde oss litt gira og da var vi ekstra glade for at det var show klokken 21.00 med tryllekunstnere som vi ble veldig fascinert av! PS: Her begynte det å gå galt.. På en bra måte altså ;-)

Når man drikker er det greit å ta litt pauser og bevege seg litt så vi tok taxi til Alcudia for å spasere i gatene og se litt på nattmarked. Jeg stakk av med noen kule solbriller.. Eneste kjøpet mitt her nede. 10 poeng til meg.

Vi fant oss en kul bar som hadde vannpipe og da er vi solgt.. We <3 waterpipe! Smaken ble eple blandet med jordbær.

Vi har aldri drukket rosevin sammen, så det ble bestilt ett par ganger i går. Og nei, ikke glass. Flasker.. Her hadde vi blitt edru igjen men så kom smellen ganske raskt.

Vi pratet og pratet... Lo oss ihjel av historier og mimret en del... Dette er så herlig! Alle rundt trodde vel at vi skada, haha :-)
Nabobordet bestilte strawberry daquiri og da ville vi også ha. Fikk litt mye å holde styr på...
Også ville jeg gjerne ha en selfie siden jeg hadde planer om å dokumentere hele kvelden men da fikk vi latterkrampe igjen, så det ble med disse bildene... I ett tiden hadde hele baren ryddet og gjort klart til stenging, så da måtte vi drikke opp og komme oss ut til en taxi.. Denne tok 10 min og jeg husker ikke den så godt, vi husker heller ikke at det bildet under ble tatt. Rosevin altså..

Så kort oppsummert;

1. Start tidlig med å gjøre dere klare slik at det ikke blir noe stress. Gjør dere gjerne klar sammen! Det er så morro å spørre den andre. "Skal jeg ta denne skjorten/kjolen eller denne?" Også kan man ha et lite fashionshow for hverandre!

2. Ha godt humør!

3. Ikke vær redd for å prøve noe nytt! Det er kjedelig å bestille det samme HVER gang..

4. Gå på et utested/bar dere ALDRI har vært på før.

5. Ikke bry dere om hva alle andre rundt tenker. Få så mange latterkramper som mulig og klin i vei!

6. Spis mat og ta en pause. Viktig å spise ordentlig middag før man starter og det er bare bra å gå litt i løpet av kvelden.

7. Gå med komfortable klær! Man skal føle seg fin men det er også deilig å gå med noe som ikke strammer eller kveler deg ihjel.

party hard!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Trude
,
Haha, dere to finner alltid på så mye rart. Følger dere på snap, og ler meg ihjæl av dere. Mange hilsner fra trofast fan!
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så ut som det ble en vellykket kveld!😊 Så utrolig morro ut, men jeg ler mer seriøst i hjel av de snappene til Audun om de hysteriske klappe damene på showet som har fast plass😂 Haha er det mulig 😂
martaalise
martaalise,
haha :-O Ja det er "klappegjengen" og han var helt besatt av de! _Haha, måtte le jeg og av de snappene!
nouw.com/martaalise
Silje Danielsen
,
Det var supre tips for en vellykket kveld! Når jeg følger med på din blogg så merker jeg at Syden følelsen stiger i kroppen min. Du er en stor inspirasjon, Martha!
martaalise
martaalise,
<3 tusen takk for fine ord!
nouw.com/martaalise
Henriette
,
Du er kanskje den morsomste bloggeren!
=P
,
mer av slike poster takk! party hard!