Slik blir du motivert til å trene - 5 viktige punkter

Noen dager er vanskeligere enn andre. Man er ikke topp motivert hele tiden og jeg er sikker på at selv de beste idrettsutøvere har dager hvor de er lite motivert. Her har jeg skrevet fem punkter for å boozte motivasjonen og få ekstra energi til å fullføre det du vil!

1. Skriv ned hvordan du føler deg etter hver treningsøkt! - Jeg tar ofte video eller bilder på snapchat hvor jeg skriver eller sier hvordan det har gått på trening. Dette lagrer jeg også ser jeg på det når jeg ikke vil trene. Vi elsker jo ALLE følelsen av å ha trent, så det er godt å bli litt påminnet når vi ikke gidder.

2. Tren med musikk - Den beste motivasjonen for meg når jeg trener, er musikk som jeg liker godt. Det må være musikk som går fort, gjerne partymusikk faktisk. Da blir også treningen intens!

3. Prøv å ha det morro - Det er viktig å variere hva man trener så man ikke går lei og det er også viktig å ha det gøy så tiden går litt fort. Her hjemme er favorittene hoppe i trapper, svømme og gå tur. Inni mellom er vi også på treningssenter. Vi har en veldig sosialøkt hvor vi trener sammen og prater, ler osv. Vi pleier også å ta tiden på hverandre eller konkurrere om hvem som kan hoppe høyest eller svømme raskest! Det gjør hele treningsøkten mye morsommere!

4. Oppsøk motivasjonen - Hva med å henge opp en kjole du vil komme inn i eller henge opp quotes som gir deg en ekstra boozt? Noen blir kanskje også motivert av å henge opp bilder av trente damer? Jeg blir ofte motivert av å være med andre som ønsker det samme som meg - å trene og spise sunt! På den måten blir jeg inspirert og motivert til å forsette å være flink.

5. Sett et stort mål med flere delmål - Det er viktig at ikke målet blir uoppnåelig og at det tar for lang tid. Om du skal sette et stort mål, feks klare å løpe 10 km på 1 time eller gå ned 10 kg på ett år - så er det viktig å ha delmål underveis.

​Hva får deg opp av sofaen når du er umotivert? 💪💓

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anne
,
Gode råd ! : ) Blir motivert av at sommeren kommer snart, jeg.
martaalise
martaalise,
melisaaurora
melisaaurora,
martaalise
martaalise,
Helene
,
Utrolig flink dere er!😊 Du er så flink til å motivere andre🙏🏼 jeg er skikkelig demotivert for tiden merker jeg, alltid kjekt å lese disse boost inleggene❤️
martaalise
martaalise,
Takk <3 Vi prøver!!
nouw.com/martaalise