Sliding Doors 

Husker dere innlegget jeg skrev forrige uke "Hva om?". Jeg tok opp hvordan livet vårt blir til ved små og store tilfeldigheter med et hint av skjebnen. Kvelden etter jeg publiserte det, introduserte Audun meg for en film med Gwyneth Paltrow som heter Sliding Doors. Den var akkurat slik jeg bruker mye tid på å tenke på. Visst ikke det hadde skjedd, hva hadde skjedd da og hva hadde det ledet til? Hvilket liv hadde jeg hatt?

>

I denne filmen får du se to paralell historier som baserer seg på om hovedpersonen rekker tbanen eller ikke. I den ene for du se at hun ikke rekker den, og da får hun heller ikke se at kjæresten er utro hjemme i deres seng og blir hos han. I den andre versjonen rekker hun tbanen og fersker kjæresten med en annen dame. Hun går da i fra han og møter en mye bedre fyr som trøster henne gjennom den vonde tiden og til slutt blir det de to. Også har selvfølgelig filmen en liten tvist om at hun hadde møtt han greie fyren uansett. Litt sånn jeg tenker om Audun også. At på en eller annen måte så må det ha blitt oss, uavhengig av hva jeg har vært gjennom osv.

De fleste av dere har sikkert sett den, det er en gammel film. Men om du ikke har sett den; se den! Jeg har kanskje avslørt mye av filmen, men den er likevel veldig koselig, mysterisk og dramatisk film som man må få med seg. Det jeg likte best med denne filmen er at den får meg til å tenke - ja, enda mer enn det jeg har gjort!

Kjenner dere til noen filmer som er i samme sjanger? Det er så interessant med slike ting!

Marta Alise

Liker

Kommentarer