Sleepover

I går kveld hadde vi en skikkelig fin og koselig søsterkveld hos Mariela. Leiligheten hennes er så fin og deilig! Vi tok ut sofaen slik at det ble en stor dobbelseng, fant frem alle dynene og putene, vi så Friends, skypet med minstemann som bor i USA, spiste masse godt og leste blader. Mariela tok også selvbruning på meg senere på kvelden. Jeg har alltid vært en stor motstander av det. Ikke fordi det ikke er bra, men fordi jeg ALDRI får det til selv.

Rakk også å vise Mariela utkastet av Insider episoden og hun begynte å gråte. Hun synes det var veldig bra men veldig trist på slutten. Dere vet jo alle hvordan det ender, så da er det også forståelig hvorfor hun ble så lei seg.
Perfekt liste til jentekveld; snacks (noe usunt og noe sunt), magasiner som gir inspirasjon og nye samtaleemner, sladder og verdens søteste hund. Det er så herlig å ha Chanel her hjemme hos Mariela for det er et lite tegn på å være hjemme. Hun bodde jo alltid hos oss når vi alle var hos mamma og det er jo familie, så veldig koselig at hun er her ♥ Nå er det bare to dager til jeg skal til mamma og de. Savner de veldig mye så blir godt å være hjemme noen dager.

I dag skal vi gå en lang tur med Chanel også skal jeg møte ett par venninner senere. Jeg er i gang med ett slags prosjekt, om jeg kan kalle det det. Jeg kan enda ikke si noe. Har nevnt det flere ganger på bloggen før og kunne ønske at jeg kunne si det. Men de venninnene mine skal i hvertfall være med på det i dag! Spennende! Håper alle har en knall start på uken. I morgen skal vi på julekonsert med Kurten og jeg gleder meg så innmari.

Marta Alise

Liker

Kommentarer