Skjønnhet kommer ikke i en størrelse

Jeg startet bloggåret mitt i februar og følte sånn halvveis press for å poste outfitbilder. Mye fordi jeg liker å vise meg frem, klærne mine og pynte meg men også fordi jeg trodde at alle bloggere måtte gjøre det. Haha.. Det som pushet meg mest var at av de få leserne jeg hadde, så var det disse innleggene de spurte om mest. Outfit og sminkevideo husker jeg. Det har vært mange outfits, noen finere enn andre men det er på sommeren jeg er på mitt fineste og har på meg de klærne jeg liker best. Kjoler og høye hæler - det er så meg.

Jeg fikk rask beskjed om at en jente som meg ikke burde ta outfitbilder, for jeg er ikke like fin eller slank som alle andre. Men jeg håper nå at folk ser at jeg ikke synes at skjønnhet kommer i en størrelse eller at man ikke kan kle seg sånn og sånn bare for man er litt større eller litt mindre. Det er klart at noe kler man bedre etter hvordan kroppstype man har, men jeg går litt etter følelsen på kroppen. Føler jeg meg fin i noe, så går jeg med det, selv om en smalere midje hadde kledd det bedre.

Jeg har også fått kommentarer på at jeg ikke burde stå på siden for jeg har mage eller en rar nese. Haha. Noen ganger har jeg tatt bilder bare fra siden for pur faen, andre ganger for da har bare de bildene blitt finest. Men alt i alt så har jeg fått fine tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen. Har en liten følelse på at de som er inne for å slenge dritt er på bloggrunde for å se hvor de kan spre mest kvalme. Men jeg hadde nok ikke overlevd de stygge om det ikke hadde vært for alle fine ♥

De kjedeligste outfitene er klart om høsten og vinteren for da er det nesten for kaldt til å stå å "posere" også må jeg av og til ha på meg jakke og det ser ikke like bra ut. Klærne er også mørkere og ligner på hverandre.

Jeg gleder meg til nytt år, spesielt til våren hvor jeg kan poste outfit like ofte som før. Det er litt spesielt å stå midt i byen blant folk å "posere" å tro man er noe, men hei, jeg er jo noe. Jeg gruer meg til den dagen ikke Audun er med meg og jeg må ta opp stativet, haha. (Om jeg får ett til jul da, det vet jeg ikke enda).

Om jeg skal kåre et stygt og et fint outfitbilde så er dette selvfølgelig det stygge.... Her var vi på vei til Tallin. Jeg prøver å pynte meg før jeg skal ut å reise, men av og til er ikke formen helt der. Enten går jeg med høye hæler og sminke, eller så ser jeg ut som et dass uten sminke. Slik som her.

...og dette det fine. Her hadde vi akkurat kjøpt en ny linse i Kristiansand og vi løp ned til kaien for å teste det. I det jeg skal ta meg i håret knipser Audun et bilde jeg selv synes er veldig fint og får frem det beste i meg - selv om jeg står på siden. Hahaa...

Marta Alise

Liker

Kommentarer