Skjærgården i Arendal

I dag har vi hatt en herlig start på uken! Vi stod utrolig tidlig opp for å dra ut i båt, men først ville vi bli ferdig med å rydde opp etter helgen + rekke en liten tur. En liten tur ble til en ganske lang tur. Vi kombinerte en times tur med litt styrke. Veldig deilig etter helgens festligheter. Men vi fikk likevel mange timer uti båt. Foreldrene til Audun har en herlig og søt båt som vi lånte. Vi har vært med mange ganger før, men aldri uten dem, så det var litt stas. Audun er så flink med båt, mens jeg kan ingenting.

Det var så varmt og deilig! Jeg lå bak, i bikini med et blad, musikk og stekende sol over meg. Fikk til og med sove litt. Veldig få ting som slår en siesta i solsteiken. Håper ikke jeg våkner med rødt ansikt i morgen, haha.

Audun var så flink med båten!

Skjærgården i Arendal er så nydelig! Vi har sett så mange fine hus, hager og båter!

Til middagstid endte vi opp med å parkere båten for å bestille litt mat på restaurant. Vi var skrubbsulten. Man glemmer seg litt når det er så varmt. Her skal vi spise mange ganger i sommer for det var så god mat! Nå skal vi se litt Blacklist (en evighet siden sist), men først skal jeg i dusjen! Håper dere har hatt en like nydelig start på uken som oss! Klem til alle 😘❤

Marta Alise

Liker