skinny strawberry mojito

I dag har jeg sovet helt til klokken 10.00! Rekord her nede, for jeg har vært oppe så tidlig hver dag. Føltes godt å se på klokken når jeg våknet for jeg var redd at det var veldig tidlig. Vi var ute i går, så jeg håpte på å få sove lenger enn til halv åtte. Det som er med Spania, er at vi nesten går ut på byen når det er vanlig å gå hjem i Norge. Her holder de på til klokken seks om morgenen, så da går de fleste ut mellom ett og to om natten. Men ble ikke noe vill natt for min del, bare en veldig koselig kveld med de andre. Viser bilder senere.

Her er oppskriften jeg lovte dere på snapchat. Herregud så mange som tok printscreen! Så gøy når dere gjør det for da skjønner jeg at dere liker det jeg legger ut! Denne drinken laget jeg til meg selv og jentene i går og den ble supergod og frisk. Det er strawberry mojito med min lille vri. Grunnen til at jeg har kalt den skinny er fordi jeg ikke har lagt i sukker. Sukker er veldig vanlig i all slags drinker og jeg blir så kvalm om det blir for mye! Men om man liker drinker litt søtere så er det bare til å legge oppi en liten ts per drink.

du trenger (3 porsjoner): 

1/2 korg med jordbær, 1 1/2 lime, mintblader, knust is, 15cl hvit rom, Sprite

slik gjør du: 

Skyll og kutt opp jordbærene i biter. Skjær lime i skiver. I et glass putter du litt is, litt jordbær, litt lime og litt mintblader før du heller hvit rom (5 cl per glass) og sprite oppi. Gjenta med alle glass du lager. Rør godt med en gaffel og bruk saften av en halv lime til å sprute i hvert glass. Dess mer lime, dess bedre ;-) Viktig å ha store glass, ellers må du justere ned alkoholen. Smaker ikke godt når det er for mye.

TIPS: Ta mintbladene og klapp på de med begge hendene. På den måten kommer lukten og smaker så mye bedre frem. Et lite tips jeg lærte for noen år siden. Rommet bare fyller seg med den gode duften!

skinny strawberry mojito

Håper dere likte oppskriften! Det er så lenge siden jeg har hatt en drink her på bloggen, så følte det var på tide! :-) Går jo mest i mat her, men en drink nå frem mot sommeren sånn av og til, tror jeg kan være gøy! Nå skal jeg spise litt sen frokost før jeg skal høre med de andre hva vi skal i dag. Det er nydelig dag. Det er søndag. Så vi må komme oss ut å gjøre noe. Jeg skulle gjerne fått løpt litt. Savner det skikkelig! I hvertfall når de bor SÅ nært den fineste promenaden. Men de gnagsårene under foten er helt forferdelig vonde! Håper det går over til i morgen :-)

Oppdater dere med videoblogg senere!

____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

fridasolheim
fridasolheim,
ååå, det må testes!
nouw.com/fridasolheim
martaalise
martaalise,
Monica73
Monica73,
Det så skikkelig sommerlig og godt ut. Kjente jeg fikk lyst til å lage sommerfest med jentene 😉
nouw.com/monica73
martaalise
martaalise,
Hehe ja <3 du får spare oppskriften <3
nouw.com/martaalise
Alexandra Sliwa,
Den må jeg bare prøve siden jeg elsker mojito!! Veldig fint innlegg 😊 Kos deg videre i Spania!
www.nouw.com/alexandraogbenjamin
martaalise
martaalise,
Ja Mojito for the shit <3
nouw.com/martaalise