Sjekk hvor vi var!!!

Endelig er jeg tilbake på bloggen... Det har gått litt i ett i dag om jeg kan si det mildt. Hadde egentlig trengt å sove nå men jeg er for gira.. Eller så har de timene på øyet i løpet av turen hjem ødelagt nattesøvnen min, haha :-) Men jeg tenkte jeg kunne bruke tiden "fornuftig" og oppdatere dere litt siden jeg kun fikk til ett innlegg i går.. Vi er endelig hjemme i Arendal, godt og trygt i sengen vår men jeg må bare vise dere hvor vi var siste dagen vår i Aalborg, nemlig her;
Vi bodde midt i handlegaten og før vi skulle bestemme oss om vi skulle gå oppover eller nedover fikk jeg øye på F*R*I, kjente igjen logoen med en gang! Trodde med en gang at det var videoutleie eller noe, men når vi nærmet oss så jeg at det var en kafé! Noe så kult!
Central Perk, verdens mest kjente kafé, kanskje? Utrolig kult at de hadde tatt logo, bilder av Friends-gjengen og oppkalt menyen etter karakterene.

De har til og med tenkt på Janice, Gunther og foreldrene til Monica og Ross - Jack og Judy! Hahaha.. Jeg synes det var så artig!!!

Kunne ønske Audun var like stor Friends-fan som det jeg er... Da kunne vi brukt kveldene til å se Friends-episoder om igjen og om igjen.. Men han hadde faktisk en kommentar som ga meg ett lite håp. "Åh.. Nå fikk jeg lyst til å se noen Friends-episoder!" - gjett om jeg ble glad!

Vi bestilte en nachos og en suppe på deling. Helt ok mat og veldig hyggelig personalet :-)

​Om dere er i Aalborg og er like stor Friends-fan som meg må dere besøke dette stedet! Google adressen eller bare gå oppover i hoved handlegaten. 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Har vært i aalborg men aldri sett denne! Herregud jeg må dit😂 Så utrolig kult! Jeg så alltid på Friends før, hele tiden! Nå fikk jeg lyst å se igjen haha 😄
martaalise
martaalise,
:D ja vi sitter å ser på det nå på TVNORGE <3
nouw.com/martaalise
Sara
,
Jeg vil dit! Stor friends fan!!!
martaalise
martaalise,
Kamilla Haaland,
Søt kafé, men litt dum beliggenhet rett ved veien. Liker konseptet da! 😃
kamillahaaland.com
martaalise
martaalise,
Det er sant 😊
nouw.com/martaalise
lindasdiary
lindasdiary,
Oi, så gøy! 😃
nouw.com/lindasdiary
martaalise
martaalise,