siste uken i oktober

Forrige uke skjedde det mye spennende for meg. Jeg klippet håret mitt. Vet mange tenker at det er vanlig å klippe seg men jeg klippet meg hele 18 cm og det ble så fint. I tillegg til dette så har jeg slitt hele livet med forferdelig knuter. Nå har jeg endelig en "problemfri" hverdag. I hvertfall ett problem mindre, hehe :-) I tillegg til dette så har jeg vært på opplæring med linser. Veldig rart å ha noe inni øye men jeg må bli vant til det for jeg har ønsket meg linser i mange år. Er dritt lei av å være avhengig av brillene mine.

Noe annet som skjedde forrige uke var at jeg startet med yoga. Jeg har lagt hele 5 yogaøkter bak meg og er klar for en ny uke! Merker allerede fremgang og det er så sykt deilig! Har dere drevet med yoga før? Her er ukens punkter;

Ukens opptur: Lunch med Audun i Arendal på mandag, hårklippen min på tirsdag, onsdagskveld hos svigers, kino på torsdag og alle yogaøktene mine. Jeg sliter litt med pusteteknikken min når jeg trener men jeg håper jeg finner ut av det snart. Synes det er vanskelig når alt er skvist sammen også puste så tungt som man skal i yoga.

Ukens nedtur: Det var litt nedtur at vi ikke fikk dratt inn til Oslo. Hadde gledet meg veldig. Men vi løste det bra og jeg er glad vi ikke dro inn. Hadde blitt en dyr og lang affære mtp bil og hotell.

Ukens hendelse: Å få walk in closet helt klart var det kjekkeste!!! Går inn der kun for å stirre også går jeg igjen.. Så deilig å hvile øynene på det rommet. Har også tilbragt maaaange timer der inne forrige uke! Halloween på lørdag var også en fin dag som er på toppen!

Ukens sang: Hailee Steinfeld, Grey - Starving ft. Zedd

Ukens tanke: At jeg begynner å bli gammel siden jeg setter ordentlig pris på høsten. Har virkelig kost meg de siste ukene, selv om det har regnet. Men alle fine farger, den herlige spisse, kalde luften, sene kvelder med stearinlys og pledd - ja, alt er så fint og koselig! Håper jeg er like voksen når vinteren kommer slik at jeg ser noe fint i den ekstreme kulden og slafset som kommer på bakken :-) haha..
God morgen forresten! Denne uken har jeg et mål om å publisere ett innlegg før 0800 hver eneste dag. Jeg publiserer som dere vet kun til den hele timen, dvs, aldri halv, men jeg synes jeg har sløvet litt og publisert innlegg når klokken er forbi lunchtider.. Så denne uken skal jeg skjerpe meg og ha noe klart til hver morgen :-) Små skritt = resultater!

____________________________________________________________________________________________________________________________

Håper dere får en fin start på uken! Tenk, siste dagen i oktober. Har dere kjøpt inn godteri til småfolk kommer på besøk i kveld? Vi er klare i hvertfall, og håper på mange gøye kostymer! Sender dere en klem! Har alle det bra? Jeg spør alt for sjeldent om det.. Unnskyld for det ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

camzandstaz
camzandstaz,
Superfin på håret!! Så friskt:)
nouw.com/camzandstaz
martaalise
martaalise,
Takk! 😃 veldig fornøyd!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig fint det sminke bordet ditt osv <3
martaalise
martaalise,
:D i love it!
nouw.com/martaalise