siste torsdagen

Siste torsdagen til Audun ble brukt til å holde foredrag for masse barn her i Arendal. Vi var på en slags alternativ SFO-ordning og i dag hadde de avslutning sommeren og inviterte Audun til å fortelle om seg selv og det han har opplevd. Først ute var det elever fra 1-4 klasse og neste foredrag var for unger i 5-7 klasse. Det gikk så bra og Audun var kjempeflink!

Jeg tenkte at ungene kom til å bli litt rastløse av å høre på, og kanskje bli litt ivrig etter å reise seg - det trodde nok Audun også, men fy søren så veloppdragne og skjønne unger. De satt som et lys alle sammen! Og underveis fikk Audun masse spørsmål. De rekte opp hånden og ventet på tur. Så tålmodig og så nysgjerrige! Var veldig fint å se. Men Audun fortalte nok mye spennende og med en gang man begynner å snakke om "den pakka" som han tok med seg inn til Norge eller nevner ordet "fengsel", så tror jeg det er veldig lett for dem å følge med. Jeg er uansett kjempe imponert av både ungene, de som arrangerte det og Audun - selvfølgelig! Det å holde foredrag for unger er nok en stor utfordring, man må tale på en litt annen måte enn man er vant til. Slik at de forstår og at det blir kjekt for dem å høre på. Er en egen kunst og den koden knakk Audun så bra! Det er jo tross alt hans første gang.

Jeg satt bak i salen og tok masse bilder. Jeg filmet også en del av Audun men det er kun til privatbruk. Skulle gjerne lagt det ut, men hadde ikke mikrofon. Klippet skal bli brukt til Audun selv, sånn at han kan se hva han kan gjøre bedre og hvordan han gjorde det. Håper han blir fornøyd når han ser hvilken god jobb han har gjort, selv om det alltid er litt rart å se og høre seg selv. Etter begge foredragene og en god middag som vi fikk servert, fikk Audun noen nydelige roser og en del sjokolade! Så heldig! Glad jeg bor med han nå ;-) Haha! Rosene er kommet i en fin vase, selv om jeg digger den kule gaveposen vi fikk rosene oppi!

last thursday......

Nå har vi vært litt hjemme etter noen timer i solen. Er jo så fint her i Arendal nå. Helt blå himmel... Torsdagskvelden skal bli brukt til SuperMario-marathon! Supernørds.. Haha :-)

_________________________________________________________

Vi blogges i morgen tidlig! Da skal jeg vise dere litt ting jeg har kjøpt inn til bursdagen min :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Flott av Audun. Tviler ikke på at barna lyttet. Ha en god kveld begge to.