Siste soldag

I morgen er det meldt overskyet, så i dag er siste soldagen her i Buenos Aires. På mandag er det allerede avreise! Vi må utnytte den godt og brenne oss litt. Det var så varmt i går, hele 39 grader viste gradestokken! Har en liten følelse på at det er lenge igjen til vi skal sole oss og dagene frem mot juni kommer til å bli kalde og lange. Så nå er det siste innspurt! Jeg har aldri solt meg så lite som jeg har gjort I denne ferien. Det har gått med i basseng og skygge! Men.... jeg blir jo brun uansett :-)

Vi har akkurat spist lunch som bestemoren min har laget og det smakte så sinnssykt godt! Milanesa - wienerschnitzel - med og potetstappe med salat. ♥

Milanesa - Dette er en fantastisk god rett som består av en filet med kjøtt som er rullet i pisket egg og deretter dyppet i brødsmuler. Fileten blir fritert eller stekt i ovnen. Jeg må be om oppskrift slik at jeg kan lage dette hjemme til mine svigerforeldre. Milanesa er en typisk rett her som opprinnelig stammer fra Milan i Italia. Det er noe av det beste jeg har spist her nede i Argentina!

Vi fikk bestemoren min Marta til å smake på Nutella. Og hin dagen fikk vi onkelen min, Samy, til å smake på det. De hadde aldri sett dette og synes det var så rart å ta sjokolade på skiven. Men de synes det var veldig godt da!

Senere skal vi på marked i San Isidro og i kveld er det fest her hjemme med alle i familien ♥

Håper alle hjemme har en fin helg ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer