siste fredagen hjemme

Hei dere. Nå er det ikke mange timer før jeg setter meg på flyet til Spania. Jeg reiser i 5-tiden og svigers skal kjøre meg. Så snilt <3 Alt er pakket og klart! Eneste er at jeg må rydde etter meg og vaske ut av kjøleskapet :-) 2 ting på listen med andre ord.

I dag har jeg vært hos legen og tatt celeprøve, bank i bordet om at alt er i orden! Vi får se om en mnd! Etter legetimen var jeg med Camilla i byen og da ble det en liten lunch før vi gikk litt i butikker. Jeg sparer meg til Spania, så det ble ingen shopping på meg. Halv to hadde jeg time på vaksinekontoret og da tok jeg påfyll på Hepatitt A. Og den skal visst holde i 30 år :-) Polio tok jeg i fjor. Det er ingen krav om vaksiner for å dra til Mexico, men det er greit å ta de som anbefales. Burde kanskje tatt rabies også, siden jeg muligens skal jobbe med dyr på fredager - men jeg håper de er vaksinert og at jeg ikke blir bitt! Bank i bordet igjen :-) Haha!

I kveld har jeg og Samira kosekveld. Vi skal bare slappe av og kanskje se en film. Har dere noen anbefalinger? :-)

Tusen takk for alle tilbakemeldinger fra i går! Så gøy at dere tar kontakt og at dere likte episoden min :-) Det var jo reprise, men sikkert mye nytt for de som ikke hadde sett den. Om du gikk glipp av det i går, så finnes episoden på Dplay <3

____________________________________________________________

Følg meg på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så flotte bilder 😊 Kos dere masse og ha en fin tur i morgen 😊 Lykke til 😊
nouw.com/frulea
Sparebloggen
Sparebloggen,
Ha en fin tur😊 Har akkurat sett siste episode av the Fall. Så viss du ikke har sett serien, anbefaler jeg den😁👏
nouw.com/sparebloggen
Beingaldiss
Beingaldiss,
Kos deg masse i Spania 😊
nouw.com/beingaldiss