Siste dag i Argentina

I går var det siste kvelden sammen med familien. Vi spilte bingo og spiste god pasta som tante Mari hadde laget. Det var så gøy! Jeg elsker bingo! Jeg vant selvfølgelig ikke, men Audun vant en runde :D. For hvert spill vi spilte la vi 5 pesos i potten. Det tilsvarer ca 3 norske kroner.

De andre fortalte meg at dette var noe de pleide å gjøre. Jeg kjente jeg ble sånn trist, overrasket og litt sjalu på en rar måte. Jeg vil også dette. Jeg vil også dele slike stunder og være en del av dem. Jeg vil også være med familien og samles hver helg for å spille bingo eller grille og danse. Jeg har gått glipp av så mye når det gjelder slike ting som dette og det er jeg så lei meg for. Jeg har en kjempe stor familie som jeg ikke har vært en del av før nå. Det er leit. Jeg har alltid ønsket meg dette.

Det var litt trist å tenke på at det kanskje er flere år til jeg ser de igjen, men jeg vil selvfølgelig satse på å komme neste år. Visst gud vil som de sier! Det var rart og utrolig vondt å si ha det til Marina, tanten min. Men jeg er så takknemlig for å ha blitt kjent med henne. Jeg er så heldig som har en tante som henne. Kunne bare ønske at vi bodde nærmere hverandre slik at jeg kunne ha henne i mitt hverdagsliv. Hun er en gledesspreder uten like! Så morsom og herlig vesen skal du lete lenge etter! Jeg har fått en veldig god venninne som forstår meg så godt og er så glad i meg! - Og jeg i henne selvfølgelig!

Bilder fra gårsdagen

Det som er så herlig med Marina er at hun ikke tar seg selv så veldig høytidelig. Hun er komikeren i familien og er veldig kjapp i replikken!

Frokost og siste tur i gatene før vi skal reise. Vi gruer oss!

Gave som Audun fikk av onkel Samy og familie

Onkel Samy har laget disse til meg og Audun. Vet ikke helt hvordan Audi ble Hoivin, men det er i hvertfall det nye argentinske navnet til Audun. Haha

På rømmen. Tenk å bli møtt av en sånn en på vei til butikken.

Nå har vi tatt siste finish med bagasjen og er klar for å dra på flyplassen. Flyet går 16.45 lokal tid til Amsterdam og vi er fremme i Norge i 17 tiden dagen etter. Det blir en hard tur men heldigvis har vi nok av filmer, bladet og bøker å velge mellom for å få tiden til å gå. Melisa har laget tunfisk baguetter til oss fire og Audun har laget pannekaker. Luksus!

Marta Alise

Liker

Kommentarer