Sin Nombre - film som er verdt å se

Vanligvis anbefaler jeg lette og morsomme filmer, men jeg synes det er viktig at jeg inni mellom anbefaler dere filmer med mening, fra virkeligheten som vi kan lære av.

Dette er en av filmene jeg aldri anbefaler videre for jeg følte så mye sinne når jeg så den! Jeg blir til og med forbanna av å skrive dette innlegget men jeg synes det er nødvendig. Den er utrolig bra og man lærer så sinnssykt av den. "Sin Nombre" ("Uten navn" på spansk) har vunnet mange titler i filmverden. Det er kanskje ikke så rart med sin dystre, dramatiske, men vel så interessant og aktuell bakgrunn.

Filmen handler om drømmene til de unge fattige menneskene fra den latin amerikanske verdenen, drømmen om USA, gjengkriminalitet, svik, hevn, sjalusi osv. Det er veldig vanskelig for oss å forestille oss hvilke problemer og liv disse ungdommene må gjennom, men det er svært viktig at vi ser, lærer og vet om at noen må leve slik og i verste fall dø på veien mot drømmen deres om frihet og rikdom.

Hvordan hadde verden vært om alle barn hadde vært like heldige som meg og deg?

Håper dere gir den en sjanse! Det er en film med mange sterke inntrykk som man ikke glemmer så lett. Selv så jeg den for 6-7 år siden, men Audun tok den på for noen mnd siden og da kom jeg på at jeg må anbefale den videre til dere. Du finner den på netflix 😊

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Kanskje jeg må se den en dag, men det blir ikke idag:-) blir en komedie på netflix😍
martaalise
martaalise,
:D Hvilken komedie så du? Jeg er klar for komedie! Savner det!
nouw.com/martaalise
Kine
,
Grusom men veldig viktig film! Glad jeg har sett den. Den vant jo mange priser og sånn. Gjenspeiler virkeligheten veldig bra.
martaalise
martaalise,